DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu

DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a făcut marţi seara, într-o emisiune la B1 TV, mai multe dezvăluiri.

1. A vrut să-l demită pe Florian Coldea după apariţia pozelor cu Elena Udrea, Alina Bica şi Ana-Maria Topoliceanu în vacanţă la Paris. A fost scris chiar ordinul de demitere dar nu l-a mai semnat după ce raportul cerut a infirmat presupunerile sale iniţiale.

2. Legile din ”Pachetul Big Brother'' au fost făcute de parlamentari la influenţa Serviciilor.

,,S-a ales o modalitate de promovare la cartelele pre-pay și stocarea datelor care să nu le facă avizabile de CSAT. Peste noapte s-a umflat capul unor parlamentari să facă legi. Prin acest tertip legal serviciile au evitat să ajungă în CSAT și legea cartelelor pre-pay și stocarea datelor”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă Serviciile i-au pus pe parlamentari să faca legile, Băsescu a răspuns: „Categoric da”.

”Nu mi-a plăcut deloc. E clar că instituțiile și-au căutat soluțiile viitorului. Astfel de legi nu ar fi trecut niciodată prin CSAT fără control judecătoresc. Cele două legi nu au fost făcute fără ca serviciile să știe, legea carellelor pre pay și legea stocării datelor, iar cyber secrurity, chiar ostentativ guvernul nu a mai trimis-o să ia aviz de la CSAT”, a mai spus fostul președinte.

3. A spus că Guvernul Ponta va fi dărâmat până la Paşti.

"Perspectiva e să fie dărâmat. Intuiţia îmi spune că se subrezeşte solidaritatea. Dacă şi Iohannis face un mic efort, Ponta nu manâncă ouă roşii la Palatul Victoria. Se subrezeşte coaliţia".

Potrivit acestuia, Klaus Iohannis ar trebui sa-i mai faca cate un 'cucui' lui Victor Ponta in sensul in care sa il atace direct in spatiul public pentru greselile pe care le face zilnic.

"Eu asa as fi procedat. As fi vrut sa am un Guvern al meu", a precizat fostul presedinte.

4. A vizitat-o pe Elena Udrea acasă chiar şi după ce a fost plasată în arest la domiciliu. 

„În toată perioada asta de când îi e foarte greu să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu. Am nimerit când erau avocaţii, dar asta e...”, a declarat Traian Băsescu.

"Încerc să o conving că n-am abandonat-o. Mâine se judecă arestarea, nu vreau să fac niciun comentariu despre dosar. Nu fac niciun comentariu despre dosarele ei pentru că îi fac rău şi nu vreau să îi fac rău", a continuat Băsescu.

5. A confirmat că Elena Udrea a fost acasă la Victor Ponta. Eu nu am rugat-o niciodata sa se duca, dar stiu ca a fost, relatia dintre ei nu e de acum, Ponta a fost jurist la firma lui Dorin Cocos, se stiu de mult.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale