DINU PATRICIU a murit. Scandalurile care l-au însoțit în ultimii ani pe DINU PATRICIU

DINU PATRICIU a murit. Scandalurile care l-au însoțit în ultimii ani pe DINU PATRICIU

DINU PATRICIU a murit. Scandalurile care l-au însoțit în ultimii ani pe DINU PATRICIU

DINU PATRICIU A MURIT.

Pariurile sportive nu s-au dovedit un pariu câştigător pentru omul de afaceri DINU PATRICIU. Afacerea cu pariuri sportive deţinută de Patriciu în România, Bet Cafe Arena, nu face profit nici după patru ani de la deschidere.

Omul de afaceri DINU PATRICIU deschidea în 2010 primele case de pariuri sub brandul Bet Cafe Arena, scrie Economica.net. În cea mai mare parte, spaţiile închiriate pentru acestea erau chiar lângă magazinele din reţeaua Mic.ro, care a intrat în faliment acum mai bine de doi ani.

DINU PATRICIU. Magazinele Mic.ro au fost închise, însă casele de pariuri au rămas. Anul trecut, afacerile derulate de Bet Cafe Arena s-au situat la 15,4 milioane de euro, în scădere faţă de 2011, când acestea au fost de 26,3 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Pentru anul 2012, firma controlată de Dinu Patriciu nu şi-a depus rezultate financiare.

DINU PATRICIU. Pierderile înregistrate de Bet Cafe Arena anul trecut au fost de aproape 1,6 milioane de euro, considerabil mai mici faţă de anii 2011 şi 2010. În 2010, pierderea înregistrată de lanţul de case de pariuri a fost de 7,5 milioane de euro, iar în 2010, de 10,3 milioane de euro.

DINU PATRICIU.Banca omului de afaceri Dinu Patriciu a devenit a treia mare bancă din Georgia, după ce, la momentul intrării lui Patriciu în acţionariat, banca era pe locul al şaptelea în topul băncilor din ţara ex-sovietică.

Banca lui Dinu Patriciu a urcat pe locul al treilea în topul băncilor din Georgia în funcţie de active, conform ultimului raport financiar al băncii, scrie Capital.ro .

În 2013, activele băncii au crescut cu 54,3% după ce în 2012 înregistrase o creştere de 14,4% şi de 38,1% în 2011.

Liberty Bank avea la 31 decembrie 2013 active totale în valoare de 745,6 milioane de dolari. De la momentul cumpărării de către Patriciu, activele băncii au crescut cu peste 365%.

DINU PATRICIU. Procesul de divorț

DINU PATRICIU. Procesul de divorţ dintre omul de afaceri Dinu Patriciu şi soţia sa, Dana, a fost mutat, vineri de la Judecătoria Sector 1 la Judecătoria Buftea, după ce prima instanţă a admis excepţia necompetenţei teritoriale.

DINU PATRICIU. "Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Buftea, jud. Ilfov. Irevocabilă", se precizează în decizia instanţei.

La termenul de vineri de la Judecătoria Sectorului 1 au fost prezenţi ambii soţi PATRICIU. Niciunul dintre ei nu a dorit să facă vreo declaraţie.

DINU PATRICIU. Procesul de divorţ a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 în 14 februarie 2013. În total, la această instanţă au avut loc nu mai puţin de 14 termene de judecată.

Soţii Dana şi DINU APTRICIU mai au pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 un alt proces, ce are drept obiect partajarea bunurilor pe care cei doi le deţin. În acest sens, soţia omului de afaceri a cerut jumătate de avere, iar următorul termen a fost fixat de instanţă în 22 ianuarie.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...