Directorul adjunct al societăţii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost găsit spânzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societăţii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost găsit spânzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit in aceasta dimineata spanzurat, in casa mamei sale. El este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis, anunta ziarul local Turnul Sfatului.

Potrivit sursei citate, sotii Pavel au fost prezenti alaturi de presedinte la petrecerea de dupa castigarea alegerilor, dar si la petrecerea de Revelion.

"In jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, dupa ce barbatul a fost gasit in una din locuintele care au apartinut parintilor lui.

Pana in momentul de fata nu avem suspiciune de omor, deci se confirma faptul ca este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legala, pentru autopsie", a declarat Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, citata de Turnul Sfatului.

Conform ultimei declaratii de avere, depusa la jumatatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El detinea, impreuna cu sotia, o casa in Sibiu de o suta de metri patrati, un teren in intravilan de 400 mp si un autoturism Ford.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....