Diversiune SECURISTĂ la Antena3. Gâdea a DIFUZAT și comentat interviul lui Cioloș de la Digi 24 fără să SPUNĂ SURSA

Diversiune SECURISTĂ la Antena3. Gâdea a DIFUZAT și comentat interviul lui Cioloș de la Digi 24 fără să SPUNĂ SURSA

Diversiune tipic securistă la Antena3! Sub directa influență și participare a jegului fetid Mihai Gâdea. Antena 3 a preluat părți din interviul difuzat de Digi 24 cu premierul Dacian Cioloș fără a preciza sursa. Mai mult, Antena 3 a titrat în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, ”Primul interviu al premierului Cioloș” și a difuzat imagini din interviu cu sigla Antena 3 pe ecran, scrie  paginademedia.ro

Interviul a fost difuzat pe Digi 24 în cadrul emisiunii moderate de Luca Niculescu, dar Antena 3 a tăiat și sigla postului și nici nu a precizat sursa interviului atunci când a difuzat imagini din el. 

Infecția umană Mihai Gâdea a lăsat să se înțeleagă, la începutul emisiunii, că primul interviu televizat al lui Dacian Cioloș ar fi fost pentru postul Antena 3. 

“Haideți să vedem un prim fragment din primul interviu televizat pe care îl dă în calitate de premier Dacian Cioloș. Sunt lucruri importante de aflat, mi se pare că are o comunicare destul de interesantă. Haideți să analizăm împreună și să aflăm care sunt intențiile reale ale premierului”, a spus Gâdea. 

Mai mult, Antena 3 a difuzat imagini din interviu în repetate rânduri, iar abia după 15 minute de emisiune au fost introduse primele cadre cu sigla postului Digi 24, doar pentru a fi scoase ulterior.

Interviul cu Dacian Cioloș a fost difuzat de Antena 3 de la 22.06 la 22.24. Din cele aproape 20 de minute, în doar cinci minute s-a putut vedea pe ecran sigla Digi 24. 

După difuzarea imaginilor din interviu, Mihai Gâdea a continuat să precizez că “este vorba de primul interviul televizat”, fără să spună și faptul că Dacian Cioloș a acordat respectivul interviu televiziunii Digi 24. 

“Sunt convins că ați ascultat interviul cu interes, l-ați urmărit și o serie de întrebări v-au venit în minte. Este, de fapt, primul interviul la televiziune, pe care premierul îl oferă, motiv pentru care cred că interesul este mare. E o știre care spune că premierul va acorda următorul interviu - deci astăzi a avut un prim interviu la Radio România, apoi s-a dus în această seară și ați văzut fragmentele de interviu mai devreme...

Și acum lovitură: după Băsescu, Cioloș merge la televiziunea acoperitului Turcescu să răspundă în direct telespectatorilor. Domnu' premier, dumneavoastră sigur aveți libertatea de a proceda cum considerați și să mergeți unde doriți, pentru că nu vă face nimeni programul, cu excepția dumneavoastră și desigur, a echipei dumneavoastră.

Dar poate ați fost plecat la Bruxelles. Poate erați ocupat cu politica agrară a Uniunii Europene. Poate ați învățat o grămadă de lucruri, inclusiv că duminică seara ar merge să mergeți la televizor fără cravată. 

Dar dacă nu știți despre ce este vorba, colonelul - este rușinea acoperiților - este un moment peste care orice om onest din această țară nu poate trece. El s-a deconspirat ca fiind colonel într-un serviciu secret și, pentru că nu are licență, emite pentru acoperiți. O fi în regulă, pentru un premier la început de drum, să calce într-o zonă a rușinii acoperiților?", a mai spus Gâdea. 






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...