DNA a pus mortul pe masa PSD/Ponta tace şi închide Parlamentul

DNA a pus mortul pe masa PSD/Ponta tace şi închide Parlamentul

DNA le-a băgat mortul în casă pesediştilor. Chiar l-a urcat pe masă. Şi în PSD s-a lăsat o linişte mormântală. Ecaterina Andronescu nu e Duicu. Este emblema PSD, un Ion Iliescu feminin. Este baba cu chiloţi de tablă. Dan Nica a făcut parte din toate guvernele, pe la mai multe ministere. E unul dintre marii sponsori ai campaniilor electorale. Cu multe complicităţi în presă, unde a pompat sume uriaşe de bani. A condus campania lui Năstase. Nu e Nicuşor Constantinescu. Este Ioan Rus al Sudului. Părea intangibil. Va fi foarte greu pentru PSD să se mai dea lovit de procurorii băsişti, când îţi vine un Meleşcanu, cu turul pantalonilor încă aburind de la căldura scaunului SIE, şi spune că ancheta în dosarul Microsoft e făcută, în mare parte de FBI, în SUA. Oricât l-ai scoate de la naftalină pe Bercea, să mai scornească vreo ţigănească, subiectul Bercea s-a plictisit, nu mai are adrenalină. 

Să nu mai vorbim că norul gros şi negru al inculpărilor EADS, se prăvale ca un bivol turbat peste toate calculele tale. 

Aşa că Ponta, până la noi ordine şi idei, a închis Parlamentul. A mutat subiectul. Să se discute despre asta. Nu despre amănuntele din dosar. Care, inevitabil, ajungând şi pe mâna celor din Opoziţie, ar fi răsuflat. Vor să forţeze apariţia detaliilor la hotnews. Până atunci, mucles şi proştii la interval. Adică Tăriceanu, Firea, Şova. Clănţăii.

Parlamentul a intrat, de luni, în vacanţă. Solicitările DNA de acces la parlamentarii PSD din Dosarul Microsoft au fost puse deoparte. Să nu uităm că mai erau 10 cazuri refuzate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

5 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…