DNA a pus mortul pe masa PSD/Ponta tace şi închide Parlamentul

DNA a pus mortul pe masa PSD/Ponta tace şi închide Parlamentul

DNA le-a băgat mortul în casă pesediştilor. Chiar l-a urcat pe masă. Şi în PSD s-a lăsat o linişte mormântală. Ecaterina Andronescu nu e Duicu. Este emblema PSD, un Ion Iliescu feminin. Este baba cu chiloţi de tablă. Dan Nica a făcut parte din toate guvernele, pe la mai multe ministere. E unul dintre marii sponsori ai campaniilor electorale. Cu multe complicităţi în presă, unde a pompat sume uriaşe de bani. A condus campania lui Năstase. Nu e Nicuşor Constantinescu. Este Ioan Rus al Sudului. Părea intangibil. Va fi foarte greu pentru PSD să se mai dea lovit de procurorii băsişti, când îţi vine un Meleşcanu, cu turul pantalonilor încă aburind de la căldura scaunului SIE, şi spune că ancheta în dosarul Microsoft e făcută, în mare parte de FBI, în SUA. Oricât l-ai scoate de la naftalină pe Bercea, să mai scornească vreo ţigănească, subiectul Bercea s-a plictisit, nu mai are adrenalină. 

Să nu mai vorbim că norul gros şi negru al inculpărilor EADS, se prăvale ca un bivol turbat peste toate calculele tale. 

Aşa că Ponta, până la noi ordine şi idei, a închis Parlamentul. A mutat subiectul. Să se discute despre asta. Nu despre amănuntele din dosar. Care, inevitabil, ajungând şi pe mâna celor din Opoziţie, ar fi răsuflat. Vor să forţeze apariţia detaliilor la hotnews. Până atunci, mucles şi proştii la interval. Adică Tăriceanu, Firea, Şova. Clănţăii.

Parlamentul a intrat, de luni, în vacanţă. Solicitările DNA de acces la parlamentarii PSD din Dosarul Microsoft au fost puse deoparte. Să nu uităm că mai erau 10 cazuri refuzate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...