Doar în America este posibil așa ceva. Donald Trump, aspirant la Casa Albă, tras la sorți pentru a fi jurat la New York

Doar în America este posibil așa ceva. Donald Trump, aspirant la Casa Albă, tras la sorți pentru a fi jurat la New York

Miliardarul american Donald Trump, candidat supramediatizat la alegerile primare republicane, a fost tras la sorți pentru a fi jurat într-un proces luni dimineață, la New York, relatează AFP. Favoritul dintre cei 17 republicani al sondajelor, aflat de vineri în campanie în New Hampshire, a anunțat că va merge la New York pentru a-și îndeplini datoria de cetățean.

După New Hampshire, stat care deschide în mod tradițional seria alegerilor primare, Donald Trump se va deplasa în Iowa (centru) pentru un târg devenit de asemenea un loc de întâlnire pentru candidații la Casa Albă.

După cum obișnuiește, magnatul imobiliar a promis că prezența sa nu va rămâne neremarcată și că va oferi tururi gratuite copiilor cu elicopterul său personal.

După ce organizatorii au prevenit că aceste tururi nu vor putea fi organizate în perimetrul târgului, șeful de campanie din Iowa al lui Trump s-a grăbit să anunțe la CNN că o parcare din apropiere va fi folosită pentru decolarea și aterizarea elicopterului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...