Domnul Nicușor Constantinescu, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română

Domnul Nicușor Constantinescu, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, domnul Nicușor Daniel Constantinescu, mâncător de mici şi cartofi prăjiţi şi fumător înveterat, a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română. 

Decizia a fost luată la scurt timp după ce Tribunalul Bucureşti a decis arestarea sa. Nicuşor Constantinescu se află în prezent în Statele Unite ale Americii, unde a fost operat.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al Poliției Române, domnul Nicușor Constantinescu este posesor al Mandatului de Arestare Preventivă nr.3/CP din 23.07.2014 emis pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat în dosarul penal nr.17805/3/2014 pentru comiterea a 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu prev de art.48, al.1 CP raportat la art.13 ind.2 din legea 78/2000( modif. prin Legea 187/201), 12 infractiuni de abuz in serviciu prev de art.246 CP şi 9 infractiuni de abuz in serviciu prev. de art.246 CP (Cod Penal din 1969).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”