Domnul Nicușor Constantinescu, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română

Domnul Nicușor Constantinescu, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, domnul Nicușor Daniel Constantinescu, mâncător de mici şi cartofi prăjiţi şi fumător înveterat, a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română. 

Decizia a fost luată la scurt timp după ce Tribunalul Bucureşti a decis arestarea sa. Nicuşor Constantinescu se află în prezent în Statele Unite ale Americii, unde a fost operat.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al Poliției Române, domnul Nicușor Constantinescu este posesor al Mandatului de Arestare Preventivă nr.3/CP din 23.07.2014 emis pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat în dosarul penal nr.17805/3/2014 pentru comiterea a 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu prev de art.48, al.1 CP raportat la art.13 ind.2 din legea 78/2000( modif. prin Legea 187/201), 12 infractiuni de abuz in serviciu prev de art.246 CP şi 9 infractiuni de abuz in serviciu prev. de art.246 CP (Cod Penal din 1969).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!