Dosarul BICA/Lipsesc 3 IŢE din REŢEA

Dosarul BICA/Lipsesc 3 IŢE din REŢEA

Trei acuzați-cheie din ancheta DNA în cazul fostei șefe DIICOT, Alina Bica, sunt de negăsit. Este vorba de deputatul de Argeș, Cătălin –Florin Teodorescu (PDL), fosta șefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Crinuța Dumitrean și Oana Vasilescu, fost membru în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor (CCSD).

Potrivit unor surse judiciare, Dumitrean ar fi plecat de doi ani în SUA, dar după deschiderea anchetei DNA ar fi părăsit această țară, iar Vasilescu s-ar afla în Anglia. Aceleași surse au explicat că procurorii încearcă să-i găsească pe cei trei, pentru a-i cita la DNA și a-i pune sub acuzare, pentru fapte de corupție.

În cazul deputatului Teodorescu, după ce acesta va fi identificat, anchetatorii urmează să ceară aviz de ridicare a imunității la Camera Deputaților, așa cum au făcut și pentru Attila- Gabor Marko (UDMR).

 Procurorii DNA au arătat că privarea de libertate a Alinei Bica se impune pentru că „faptele sunt de gravitate maximă, deoarece au vizat siguranța bugetului public alocat măsurilor reparatorii” 
 
Procuroarea Alina Bica și-a dat demisia din funcția de șefă a DIICOT, imediat după ce a fost arestată. Procurorii DNA vor face audieri în această săptămână pentru a verifica denunțuri incendiare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...