Dosarul Voiculescu/Antena3, văzând că e groasă cu noii judecători, a declanşat deja războiul de intimidare

Dosarul Voiculescu/Antena3, văzând că e groasă cu noii judecători, a declanşat deja războiul de intimidare

La Antena3 s-a declanşat operaţiunea de intimidare a membrilor noului complet de judecată din dosarul în care este judecat Dan Voiculescu. La buletinele de ştiri, deciziile de marţi ale instanţei, prin care s-a extins sechestrul asupra unor bunuri ale mogulului-securist, au fost prezentate ca un abuz, şi ca o încălcare alegii. La fel au fost taxate şi respingerile cererilor de recuzare a completului făcute de avocaţii lui Voiculescu. Însă amănuntul care este scos cel mai abitir în evidenţă, şi care reprezintă, probabil, cel mai neaşteptat lucru din partea lui Voiculescu, este fixarea următorului termen peste doar o săptămână. Mircea Badea, care pare instruit special pe subiect, a lansat cele mai jegoase ameninţări, având grijă, desigur, să sublinieze, puritate şi măreţia caracterului stăpânului care, nu-i aşa, plăteşte cel mai gras dintre toţi, pupatul în cur. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu