Două LUCRURI despre care Penalul și Țoapa n-au fost ÎNTREBAȚI NICIODATĂ

Două LUCRURI despre care Penalul și Țoapa n-au fost ÎNTREBAȚI NICIODATĂ

ANAF-ul a declarat că a demarat cea mai vastă operațiune de depistare a averilor ascunse în spatele unor venituri oficiale ca și inexistente. Nici băieții de la ANI, dar nici alte instituții ale statului, în cazul pe care-l prezentăm mai jos, n-au ridicat un degețel! 

Este de notorietate faptul că soții Victor Ponta și Daciana Sârbu plătesc o bonă filipineză pentru îngrijirea copiilor lor. Bona a fost angajată în 2010. Iar în 2014 a fost chiar invitată la ziua onomastică a Simonei Man, pepededista devenită recent uneperistă. În nicio declarație de avere a celor doi nu apare vreo mențiune legată de cheltuielile cu această bonă. Este ea plătită la negru? Atunci e și mai grav! Este caz penal! I-a întrebat vreodată cineva de sănătate pe acești doi prinți ai prostirii în față din ce bani o plătesc?

La vilele de la Cornu cei doi au cel puțin 4 argați. Care îngrijesc domeniul unde stăpânii trec acum din ce în ce mai rar. Din ce bani sunt plătiți acești amărâți, că nici ei nu apar în declarațiile de avere?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”