Dragnea afirmă că nu trebuie să se renunțe la aleșii locali cărora li se aduc acuzații de anumite instituții ale statului

Dragnea afirmă că nu trebuie să se renunțe la aleșii locali cărora li se aduc acuzații de anumite instituții ale statului

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri pentru AGERPRES că nu trebuie să se renunțe la aleșii locali cărora li se aduc acuzații de 'anumite instituții ale statului'.

El a arătat că situația fiecăruia va fi bine analizată și organizația din care face parte își va da acceptul pentru a putea candida pentru funcția dorită în administrația locală.

"Cei aflați în asemenea situații vor fi bine evaluați și în funcție de concluzii vom decide dacă este apt pentru funcția de primar, consilier județean sau consilier local. Bineînțeles că vom ține seama de meritele pe care le-a avut în promovarea programelor PSD și dacă acesta mai are rezerve să le continue", a precizat Dragnea.

În context, Dragnea a afirmat că datorită eforturilor făcute de fiecare organizație PSD din țară, deci de fiecare membru de partid, guvernul condus de Victor Ponta a reușit să-și ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală din 2012: a reîntregit pensiile și salariile, a revitalizat economia, a asigurat românilor o viață demnă și prosperă.

"În concluzie, nu vom arunca peste bord pe nimeni dintre cei care s-au sacrificat pentru binele comunităților, indiferent în ce parte a țării trăiesc aceștia și indiferent de ce acuzații i se aduc de anumite instituții ale statului, drept urmare nu vom abandona pe nimeni dacă acele instituții ale statului nu s-au pronunțat asupra vinovăției alesului local", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost prezent vineri la Conferința județeană a organizației PSD Caraș Severin.

AGERPRES/(A — autor: Florian Copcea, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...