Dragnea confirmă iritarea din PSD pe tema Meleşcanu

Dragnea confirmă iritarea din PSD pe tema Meleşcanu

 Liviu Dragnea consideră că este de interes motivaţia principală pentru care Teodor Meleşcanu a renunţat la şefia SIE în favoarea candidaturii la prezidenţiale, el spunând ca nu crede “într-o hotarâre la o ceaşcă de ceai seara”.

“În România e posibil orice, oricine poate să candideze, şi un şef de serviciu. Cel puţin a făcut un gest de normalitate, să-şi dea demisia înainte de a-şi depune candidatura, a afirmat Dragnea, potrivit Mediafax, despre candidatura lui Teodor Melescanu.

El a adăugat că, în continuare, un subiect de interes şi de curiozitate este legat de mobilul, motivaţia principală pentru care Meleşcanu a renunţat la postul de la SIE “pentru a se arunca într-o soluţie electorală pe care sigur nu o poate câştiga”.

“Nefiind un pensionar aşa pur si simplu, deci fiind într-o funcţie importantă, ca să renunţi la acea funcţie înseamnă să ai o motivaţie foarte tare sau o solicitare pe care nu poţi să o refuzi. Suntem destul de mulţi care ne punem această întrebare“, a mai spus Dragnea.

El a aratat că este important de văzut care este răspunsul real care a determinat această candidatură: “Nu cred într-o hotărâre la o ceaşcă de ceai seara, i-a venit cuiva să candideze. E o chestiune mult mai complicată, să vedem pentru cine a făcut-o“.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /