Dragnea despre scorul obținut de Ponta în București: Nu suntem nemulțumiți

Dragnea despre scorul obținut de Ponta în București: Nu suntem nemulțumiți

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat luni dimineață că scorul obținut de candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, în primul tur al alegerilor prezidențiale, este un scor așteptat, în special în ceea ce privește Bucureștiul, în țară mai fiind de recuperat Transilvania, "ca de obicei".

"Da, este un scor așteptat, este un scor așteptat pentru București. Suntem mulțumiți în general de scorul obținut de PSD în țară. Ne interesa în primul rând ca Victor Ponta să ia un scor mai mare decât votul politic de la europarlamentare. Și asta s-a întâmplat. În schimb, mai avem foarte mult de lucru în turul doi, foarte mult de lucru. Diferența de 10 — 11 procente care va fi în final nu trebuie să ne facă să credem că deja am câștigat. De mâine, se pleacă de la zero — zero. (...) Nu suntem nemulțumiți (n.r. de scorul obținut pe București)", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...