Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune

Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a abţinut să comenteze declaraţia liderului PNL, Crin Antonescu, conform căruia PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul PNL, spunând doar că este păcat ca cineva să mai adauge un cuvânt la această "frază memorabilă, plină de foarte mult, adevăr, substanţă şi înţelepciune".

Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Îl citez chiar pe Crin Antonescu, atunci când a fost întrebat despre prestaţia lui Valeriu Zgonea la televizor: Nu mai e nimic de comentat, pentru că e păcat să mai comentezi o asemenea declaraţie. E păcat ca cineva să mai adauge un cuvânt la această frază memorabilă, plină de foarte mult adevăr, substanţă şi înţelepciune", a răspuns Dragnea, întrebat de presă cum comentează declaraţia lui Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzău, la Delegaţia Permanentă a partidului, că PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost făcut din "mai nimic ditamai prim-ministru al României".

În discursul susţinut în faţa a peste 500 de membri PNL din judeţul Buzău, liderul liberal Crin Antonescu a criticat în termeni extrem de duri PSD şi conducerea formaţiunii social-democrate, spunând că "nu a învăţat nimic din istoria propriului partid", adăugând că, dacă nu ar fi avut sprijinul PNL, PSD nu ar fi ajuns niciodată la guvernare.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

4 HARTĂ Priviți, rușii își consolidează pozițiile defensive pentru a se pregăti de o contraofensivă ucraineană!

5 VIDEO Beție popească / Unul a băut până a leșinat, al doilea a decis să se întoarcă de unde abia venise, în Ucraina