Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune

Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a abţinut să comenteze declaraţia liderului PNL, Crin Antonescu, conform căruia PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul PNL, spunând doar că este păcat ca cineva să mai adauge un cuvânt la această "frază memorabilă, plină de foarte mult, adevăr, substanţă şi înţelepciune".

Dragnea, ironic despre declaraţia lui Antonescu privind PSD şi guvernarea: Mult adevăr şi înţelepciune (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Îl citez chiar pe Crin Antonescu , atunci când a fost întrebat despre prestaţia lui Valeriu Zgonea la televizor: Nu mai e nimic de comentat, pentru că e păcat să mai comentezi o asemenea declaraţie. E păcat ca cineva să mai adauge un cuvânt la această frază memorabilă, plină de foarte mult adevăr, substanţă şi înţelepciune", a răspuns Dragnea, întrebat de presă cum comentează declaraţia lui Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Buzău, la Delegaţia Permanentă a partidului, că PSD a ajuns la guvernare cu sprijinul liberalilor, iar Victor Ponta a fost făcut din "mai nimic ditamai prim-ministru al României".

În discursul susţinut în faţa a peste 500 de membri PNL din judeţul Buzău, liderul liberal Crin Antonescu a criticat în termeni extrem de duri PSD şi conducerea formaţiunii social-democrate, spunând că "nu a învăţat nimic din istoria propriului partid", adăugând că, dacă nu ar fi avut sprijinul PNL, PSD nu ar fi ajuns niciodată la guvernare.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro