După ce a fost OPERATĂ de DNA, BALENA PSD vrea să-şi facă CHIURETAJ

După ce a fost OPERATĂ de DNA, BALENA PSD vrea să-şi facă CHIURETAJ

Mădălin Voicu, o gâlmă încă ne-extirpată de pe obrazul politicii româneşti, cere, culmea, tocmai el, chiuretarea PSD.

"PSD trebuie reformat (...) trebuie adusi oameni care nu au probleme cu justitia, in primul rand, nu trebuie sa aiba niciun fel de probleme, nici macar in cercetare, sau banuiti, pe urma oameni educati, adica nu gherțoi, ci oameni educati care stiu ce inseamna activismul serios. Trebuie disciplina, rigoare si ordine care sa recreeze partidul cu structurile sale cu munca eficienta, nu doar bifata o participare la sedinte si intalniri. Totul trebuie comprimat, la o sedinta din partid jumate din timp se pierde pentru ca se trezesc - pentru ca partidul e liber in a se exprima - si iau cavantul niste oameni care nu spun nimic.

Trebuie luată decizia chiuretării acestui partid de toate mizeriile care există în el şi care au creat un fel de cangrenă.

(...) Eu cunosc foarte bine chimia acestui partid si nu cred ca mai avem timp sa ne lamentam. Oamenii trebuie schimbati si sunt cel putin 7 lideri in teritoriu care trebuie schimbati. Sunt oameni care nu mai au ce cauta in acest partid ca lideri, este clar ca trebuie facuta o curatenie generala ca partidul sa poata sa aiba pretentii ca reprezinta varful de lance al politicii romanesti. (...)

Lupta in partid trebuie data cu cartile pe fata, nu cu aranjamente, pile si acoperiri", a declarat deputatul PSD la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”