După împroşcarea lui Iohannis, slugile lui Ghiţă şi Ponta zgârie şi uşa Monicăi Macovei

După împroşcarea lui Iohannis, slugile lui Ghiţă şi Ponta zgârie şi uşa Monicăi Macovei

Un nou exemplu despre ce înseamnă presa pentru idioţii de la PSD: un instrument de şantaj şi împroşcare cu noroi în faţa ăluia care nu cade la învoială. După ce au încercat să îi arate pisica lui Iohannis, cu imagini prezentate de Antena3 şi realizate de RTV, cei doi dobitoci şiniştri, Ponta şi Ghiţă, şi-au trimis sclavii acasă la Monica Macovei pentru o banală inundaţie. Ba, mai mult decât atât, o javră de la Antena3 a bătut cu pumnii în uşa femeii la ora 11 noaptea. În interesul publicului, bineînţeles. Noi le recomandăm să se mai ude cu apă, să se mai răcorească. Par cam surescitaţi pentru unii care declară pe la televizoarele lor că au 60 la sută în sondaje şi că nici nu se prezintă la primul tur.

Ce este la fel de îngrijorător, şi probabil că pe asta se bazează tupeul acestor năpârci cufurite, este lipsa de solidaritate a celor din Opoziţie la astfel de manifestări. 

Totul a pornit de la o inundație care s-a produs în locuința Monicăi Macovei, momentul fiind speculat, eviden,t de cele două televiziuni favorabile dobitocului Ponta. Știrea despre inundația provocată de Macovei a fost difuzată inițial de Antena 3, ea fiind preluată „din zbor” și de România TV.

Antena 3 a fost aici, la ușa mea, la 11 noaptea. A sunat insistent, a bătut în ușă și a cerut să i se deschidă. Antena 3 zice că este o televiune de știri. Care este știrea la 11 noaptea? A fost o inundație pe la ora 18.00, dar rezolvasem problema prompt cu ajutorul vecinilor, eu nefiind acasă”, a scris Macovei pe Facebook.

„Propun să se facă talk-show-uri lungi, în care analiștii politici să dezbată incidentele casnice și efectele lor politice și geopolitice”, a adăugat Macovei.

Aceasta a revenit cu fotografii ale carului de reportaj adus de România TV.

„E rândul RTV să se ocupe de inundații casnice. Ieri, în jurul orei 18.00, a fost o inundație în bloc, așa cum se poate întâmpla oricui. Problema a fost rezolvată prompt cu ajutorul vecinilor, eu nefiind acasă. Azi, după cum vedeți în poze, RTV a priponit un car de reportaj în fața ușii mele”, afirmă eurodeputata.

„Cum nu sunt specialistă în inundații casnice, propun să-l chemăm pe domnul Ponta cu o barcă pneumatică”, a adăugat cu ironie Monica Macovei.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/ponta-si-dipi-au-pus-pulanul-pe-iohannis/antena3-a_166077.html&hl=Ponta%20si%20Antena3


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria