D.Voiculescu, exemplul perfect de ,,Și f...ut, și cu banii luați''




D.Voiculescu, exemplul perfect de ,,Și f...ut, și cu banii luați''

Astăzi s-a semnat actul de deces al partidului fondat de Dan Voiculescu. Dat fiind acest fapt istoric ar trebui spuse următoarele:

- acest bătrân securist cu mâini, spun unii, mânjite de sânge, îl înjură, porcăiește, scuipă, blesteamă, jignește și tăvălește prin noroi, de peste 10 ani, pe Traian Băsescu. 

- tot de 10 ani, protejează și promovează bălos toate ștoarfele politicii românești, de la Adrian Năstase, corifeul furtului nesimțit, până la cruda curvă cu scufiță roșie Victoraș, scoasă din jobenul cu anateme pentru poporul român de SISTEM.

- s-a împăunat ca fondator și mentor al USL. Exact în punctul de maximă putere al USL l-au băgat judecătorii la bulău. Azi, micuța curvă care zace operată în pat la Stambul și se joacă pe IPhone râzând ca proasta de ce-și aduce aminte, i-a luat și partidul.

- dacă spunem că lui Voiculescu i s-a întâmplat exact ca-n populara zicală ,,Și f...ut, și cu banii luați'', greșim?

PS. În ceea ce privește războiul cu Băsescu, deocamdată scorul este oglindit de o celebră zicală oltenească: ,,Îmi rupse el o mână și-un picior, dar și eu îi făcui pălăria praf!''


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”