E bolnav?/Ponta a minţit ca un cocalar în legătură cu plecarea lui Liviu Voinea din Guvern

E bolnav?/Ponta a minţit ca un cocalar în legătură cu plecarea lui Liviu Voinea din Guvern

 Ponta a acuzat un post de televiziune că dezinformează, deşi chiar la postul respectiv un membru marcant al PSD îl contrazicea.

Duminică, pentru Ponta, trecerea lui Voinea la BNR era o invenţie

Luni, plenul comun al celor două Camere ale Parlamentului a votat Consiliul de Administraţie al BNR. Printre cei care au primit girul pentru a îndeplini funcţia de viceguvernator s-a aflat şi ministrul pentru Buget, Liviu Voinea. Desemnarea şi candidatura lui Liviu Voinea au fost ţinute la secret de către PSD. Duminică însă, informaţia a „transpirat” şi a fost anunţată de Realitatea TV. La puţin timp după acest anunţ, „Gândul Info” l-a contactat pe premierul Victor Ponta pentru confirmarea sau infirmarea informaţiei. „Realitatea TV pur şi simplu inventează”. Acesta a fost răspunsul dat de premierul Ponta. O minciună de om bolnav mintal.

Este greu de crezut că pe 15 iunie, seara (zi de duminică), premierul Victor Ponta, care este şi preşedintele PSD, nu ştia de nominalizarea lui Liviu Voinea. Ministrul pentru Buget a confirmat „live”, duminică seara, la Realitatea TV, că a fost „propus de PSD pentru postul de viceguvernator”. În aceste condiţii, minciuna premierului este pur şi simplu inexplicabilă sau ţine de patologic. Culmea, luni dimineaţă, ca şi când nu ar fi existat declaraţia sa de duminică seara din „Gândul Info”, Victor Ponta a anunţat că nominalizările pentru BNR înclusiv cu numele lui Liviu Voinea. Iar în ceea ce-l priveşte pe acesta, Ponta a menţionat că „sunt foarte mulţumit de activitatea lui Voinea la Ministerul Bugetului”. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”