E GROASĂ rău!/Mihai Pâlşu, înlăturat de la Puterea după ce a publicat un material despre EADS

E GROASĂ rău!/Mihai Pâlşu, înlăturat de la Puterea după ce a publicat un material despre EADS

E groasă rău cu EADS!

Dosarul EADS face primele victime, dar nu în rândul celor implicați în dosar, ci în rândul presei. Directorul Cotidianului Puterea, Mihai Pâlșu, a fost suspendat din funcție după o anchetă jurnalistică de amploare pe ”Dosarul EADS”.

”Publisherul si deţinătorul brand-ului Puterea nu susţin ipotezele, judecăţile si concluziile emise de jurnalistul Mihai Pâlşu in articolul „EXCLUSIV! Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…” publicat la data de zece decembrie ac.

Publisherul şi deţinătorul brand-ului Puterea se delimitează de articolul domnului Mihai Pâlşu deoarece nu conţine probe relevante ideilor susţinute şi aduce atingere codului deontologic.

Ca urmare a acestui incident, domnul Mihai Pâlşu a fost suspendat din funcţia de director al cotidianului Puterea până la prezentarea probelor care pot justifica acuzaţiile emise sau până când organele de justiţie vor proba indirect cele susţinute”, se arată în comunicatul cotidianului Puterea.

Facem precizarea că noi am publicat miercuri aproape integral acest material AICI. Şi ce dreptate am avut cu titlul. E tensiune mare, fraţilor!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați