E GROASĂ RĂU/Un ALT polițist pe motocicletă din coloana lui Gabriel Oprea a avut acum câteva săptămâni un ACCIDENT - OFICIAL

Accidentul in urma caruia politistul Cosmin Bogdan Gigina si-a pierdut viata nu este primul incident in care este implicat un motociclist din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, au declarat surse avizate pentru profit.ro.

Agentul Dorel Moraru a cazut cu motocicleta, acum cateva saptamani, tot in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Dorel Moraru, ce are 32 de ani, a suferit o fractura la picior si are umarul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariata, precizeaza sursele Profit.ro.

Politistul a cazut pe Calea Victoriei din Capitala. Accidentul ar fi avut loc seara, mai noteaza publicatia citata.

UPDATE/Informatia a fost confirmata de un vicepresedinte al sindicatului politistilor, Dumitru Coarna.

"Am vorbit cu colegii mei de la Brigada Rutiera si mi-au confirmat ca a avut loc si acest incident, cu trei saptamani in urma. Moraru Dorel se afla acum in concediu medical cu rani usoare, un ghips la picior, probabil o entorsa. I-a iesit o masina in fata pe neacordare de prioritate a unui participant la trafic si l-a accidentat", a explicat Dumitru Coarna pentru Adevarul.

Politistul mort in accidentul de marti seara asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…