Elena Udrea: Cristian Preda este europarlamentar datorită mie

Elena Udrea: Cristian Preda este europarlamentar datorită mie

"PMP e un partid democratic, dacă dânsul crede că aşa este bine, să lovească în echipa care l-a trimis la Bruxelles, în condiţiile în care nimeni nu i-a mai oferit această şansă a doua oară, probabil că ştiau oamenii de ce, atunci e problema dânsului", a spus Udrea.

Întrebată despre faptul că a fost atacată de Cristian Preda, care este europarlamentar al PMP, Udrea a răspuns: "Aşa este, datorită mie".

Udrea a mai spus că nu ştie ce a scris, nici ce a spus Cristian Preda şi "nu o interesează".

"Nu ştiu ce a scris, nu ştiu ce a spus, nu-mi spuneţi, chiar nu mă interesează, domnul Cristian Preda face ce doreşte", a adăugat Udrea.

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda a declarat, marţi, că în şedinţa Consiliului Naţional a cerut demiterea Elenei Udrea din funcţia de preşedinte al partidului, considerând că prin acţiunea acesteia candidatul PMP la prezidenţiale Cristian Diaconescu "a dispărut din scenă".

"Am cerut demiterea Elenei Udrea, pentru că am stabilit un candidat, Diaconescu, şi prin acţiunea Eleni Udrea acest candidat a dispărut din scenă şi am zis că e o problemă. Eu am fost singurul care a considerat că trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil, iarăşi am fost împotriva acestei candidaturi", a explicat Cristian Preda.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor