EXCLUSIV Comisarul.ro/Daciana a trecut de partea poporului: Victor, fă un PAS ÎNAPOI!

EXCLUSIV Comisarul.ro/Daciana a trecut de partea poporului: Victor, fă un PAS ÎNAPOI!

Daciana Sârbu a trecut de partea poporului! Ea i-a cerut încă actualului soţ să facă pasul înapoi. Să facă o pauză, să se reinventeze. Să recupereze familia. Să se adune şi, după un timp, dacă circumstanţele o vor permite, să încerce să revină în prim-planul vieţii publice.

Noi, aici la Comisarul.ro, v-am relatat despre momentele tensionate dintre cei doi. Survenite la scurt timp după revenirea din SUA. Dealtfel, cu excepţia celor două duminici în care au mers împreună la vot, Daciana nu a mai acceptat să-l însoţească pe Victor Ponta în alte acţiuni electorale. Deşi, până la momentul SUA, era nelipsită de lângă el.

Poate că într-o zi, când lucrurile nu vor mai fi atât de tensionate, vă vom povesti mult mai multe despre relaţiile dintre cei doi. Dar şi care sunt sursele noastre. Vă asiguăm că ştim la milimetru, cum se spune în popor, anumite amănunte.

Dar să revenim. Pentru că Ponta se află într-o situaţie extrem de dificilă. Daciana nu-i dă de ales. Iar orgoliul său este pus la grea încercare. Şi nici securiştii care îl păpuşează nu i-au dat încă un semnal clar. Apropo de securişti. În câteva zile suntem în măsură să vă prezentăm pe ce filieră şi în ce perioadă a fost recrutat Ponta. Şi cum şi-a distrus acest personaj, din prostie şi spirit de aventură 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestez…