Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

EXCLUSIV Comisarul.ro/Daciana a trecut de partea poporului: Victor, fă un PAS ÎNAPOI!

Daciana Sârbu a trecut de partea poporului! Ea i-a cerut încă actualului soţ să facă pasul înapoi. Să facă o pauză, să se reinventeze. Să recupereze familia. Să se adune şi, după un timp, dacă circumstanţele o vor permite, să încerce să revină în prim-planul vieţii publice.

Noi, aici la Comisarul.ro, v-am relatat despre momentele tensionate dintre cei doi. Survenite la scurt timp după revenirea din SUA. Dealtfel, cu excepţia celor două duminici în care au mers împreună la vot, Daciana nu a mai acceptat să-l însoţească pe Victor Ponta în alte acţiuni electorale. Deşi, până la momentul SUA, era nelipsită de lângă el.

Poate că într-o zi, când lucrurile nu vor mai fi atât de tensionate, vă vom povesti mult mai multe despre relaţiile dintre cei doi. Dar şi care sunt sursele noastre. Vă asiguăm că ştim la milimetru, cum se spune în popor, anumite amănunte.

Dar să revenim. Pentru că Ponta se află într-o situaţie extrem de dificilă. Daciana nu-i dă de ales. Iar orgoliul său este pus la grea încercare. Şi nici securiştii care îl păpuşează nu i-au dat încă un semnal clar. Apropo de securişti. În câteva zile suntem în măsură să vă prezentăm pe ce filieră şi în ce perioadă a fost recrutat Ponta. Şi cum şi-a distrus acest personaj, din prostie şi spirit de aventură 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făc…

2 Urmează ultima etapă / ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut ju…

3 CULISE / De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, …

4 Mafia PSD / Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT…

5 Ce capcană ar pregăti PĂPUȘARII României! Iar mergem degeaba la vot?

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde