EXCLUSIV Comisarul.ro/Daciana a trecut de partea poporului: Victor, fă un PAS ÎNAPOI!

EXCLUSIV Comisarul.ro/Daciana a trecut de partea poporului: Victor, fă un PAS ÎNAPOI!

Daciana Sârbu a trecut de partea poporului! Ea i-a cerut încă actualului soţ să facă pasul înapoi. Să facă o pauză, să se reinventeze. Să recupereze familia. Să se adune şi, după un timp, dacă circumstanţele o vor permite, să încerce să revină în prim-planul vieţii publice.

Noi, aici la Comisarul.ro, v-am relatat despre momentele tensionate dintre cei doi. Survenite la scurt timp după revenirea din SUA. Dealtfel, cu excepţia celor două duminici în care au mers împreună la vot, Daciana nu a mai acceptat să-l însoţească pe Victor Ponta în alte acţiuni electorale. Deşi, până la momentul SUA, era nelipsită de lângă el.

Poate că într-o zi, când lucrurile nu vor mai fi atât de tensionate, vă vom povesti mult mai multe despre relaţiile dintre cei doi. Dar şi care sunt sursele noastre. Vă asiguăm că ştim la milimetru, cum se spune în popor, anumite amănunte.

Dar să revenim. Pentru că Ponta se află într-o situaţie extrem de dificilă. Daciana nu-i dă de ales. Iar orgoliul său este pus la grea încercare. Şi nici securiştii care îl păpuşează nu i-au dat încă un semnal clar. Apropo de securişti. În câteva zile suntem în măsură să vă prezentăm pe ce filieră şi în ce perioadă a fost recrutat Ponta. Şi cum şi-a distrus acest personaj, din prostie şi spirit de aventură 



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...