EXCLUSIV/ADEVĂRATUL Dosar Ponta-Ghiță este la DNA-central/Guvernul Ponta=Grup Infracțional Organizat

EXCLUSIV/ADEVĂRATUL Dosar Ponta-Ghiță este la DNA-central/Guvernul Ponta=Grup Infracțional Organizat

Adevăratul dosar al cuplului infracțional Ponta-Ghiță se află în lucru la structura centrală a DNA. Ceea ce se anchetează la Ploiești sunt mizilicuri. Iar Ghiță știe asta. De aceea urlă ca disperatul. Știe că vine uraganul. Și pentru el, și pentru penalul fugit la turci.

Surse extrem de bine informate spun că de la Guvern s-au ridicat în ultimele luni tone de documente vizând mai multe acte de corupție. Însă cel mai vizat a fost secretariatul general al Guvernului. Ponta și-a luat în subordine zeci de agenții guvernamentale. Practic, procurorii care lucrează la acest Mega-dosar au date care indică faptul că mare parte din activitatea Guvernului Ponta, în special după ruperea USL, s-a transformat într-o activitate a unui grup infracțional organizat. Până și numirile de miniștri din guvern s-au făcut în acest scop.

La acest dosar instrumentat de structura centrală a DNA există deja zeci de declarații de martor, inclusiv din surse parlamentare. Procurorii care instrumentează acest dosar complex au beneficiat de informațiile cheie furnizate de un deputat despre cum au fost elaborate anumite ordonanțe de urgență și proiecte de lege folosite în scopuri infracționale de Ponta și grupul de interese din jurul său. Există înregistrări explicite cu discuții purtate de Sebastian Ghiță despre anumite numiri din Guvern. Dar, mai multe nu putem spune. Ne oprim aici. Ba, nu. Dan Șova este și el personaj central. Și Darius Vâlcov. Dar nu numai. Vara va fi nu fierbinte, va fi incendiară!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...