EXCLUSIV/Ambasadele OCCIDENTALE TRANSMIT ACASĂ că Ponta a introdus ,,DICTATURA PERSONALĂ''

EXCLUSIV/Ambasadele OCCIDENTALE TRANSMIT ACASĂ că Ponta a introdus ,,DICTATURA PERSONALĂ''

Cel puțin 4 ambasade occidentale au transmis către guvernele lor, în ultimele zile, mesaje care conțin termeni ca ÎNGRIJORARE și O SUSPECTĂ SUBORDONARE DECIZIONALĂ a INSTITUȚIILOR și PERSOANELOR, cu referire directă la premierul român Victor Ponta.

Sursa noastră spune că aceste mesaje sunt treapta superioară a unei serii care a început în urmă cu circa două luni. Aceeași sursă ne spune că singurul oficial occidental care a acceptat să-l primească pe Ponta, în ultimul an, dar cu condiția expresă ca întâlnirea să aibă caracter semi-oficial, a fost președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat