EXCLUSIV/Băsescu, BACK IN BUSINESS/ Rușii l-au ÎMPRESURAT, americanii l-au SALVAT

EXCLUSIV/Băsescu, BACK IN BUSINESS/ Rușii l-au ÎMPRESURAT, americanii l-au SALVAT

Fostul președinte Traian Băsescu este din nou în cărți! Americanii au intervenit brutal pentru a stopa manipulările și scoaterea din viața publică a marinarului! Asta, după ce fostul președinte a umblat la cutia cu maimuțe! Dar și după prezentarea unor dovezi pentru care mulți dintre cei implicați tremură acum ca șoriceii! Mulți dintre acești șoricei fiind în slujba agenților de influență ruși care mișună precum titirezii în jurul noului președinte și, mai ales, în jurul Mitomanului de la Palatul Victoria. 

Noi, care avem surse pe lângă marinar, am scris că acesta s-a liniștit, că i-au ajuns fetițele acasă. Mai mult, anturajul lui șoptea despre întâlniri și butoane sus-puse pe care Băsescu a apăsat, disperat.

Traian Băsescu va juca, de acum încolo, rolul oficial de Opozant. Americanii n-au încredere în actualul președinte. Și nu vor ca scena politică să explodeze, pe fondul arestărilor și a creșterii protestelor populare, și haosul să se instaleze. Toată lumea a văzut ce situație există în Marele PNL, după ce serviciile au dat drumul la înregistrări, în noua oficină intrată pe statul lor de plată. La Evz au dat doar o copie după stenograme!

Ieșirea la rampă a noului ambasador al României în SUA, George Maior, care confirmă întâlnirea cu Elena Udrea și spune și motivul, nu este decât semnalul discret al unui prieten. Care apoi a insistat asupra prezenței active a agenților de influență ruși în România. Până acum, cu tot scandalul, Maior a tăcut! Credeți că până acum n-a fost întrebat?

Două cuvinte despre dosarele lui Mircea Băsescu, Elena Udrea și Alina Bica 

Toate aceste dosare sunt lucrate de procurori despre care Băsescu a prezentat dovezi că au lucrat la ordine dubioase. În niciun caz nu vorbim despre dovezi directe. 

Despre așa-zisele dosare ale lui Traian Băsescu mai are rost să amintim?


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...