EXCLUSIV/Cum INSISTA Microsoft pe lângă Tăriceanu să PRELUNGEASCĂ LICENŢELE

EXCLUSIV/Cum INSISTA Microsoft pe lângă Tăriceanu să PRELUNGEASCĂ LICENŢELE

După ce v-am prezentat cât le-a cerut rahatul de Tăriceanu interpuşilor de la Microsoft pentru a debloca treaba care se cam blocase, vă prezentăm acum scrisoarea unui şef la Microsoft, că tot se vorbea despre faptul că americanii nu au avut nici o treabă, şi doar interpuşii români au....

 "În timpul guvernarii Tăriceanu, Claudiu Florică a continuat în aceleaşi condiţii de nelegalitate extinderea contractului-cadru fără licitaţie publică şi la preţuri mult supraevaluate şi s-a semnat actul adiţional nr. 2. La fel ca in cazul anterior cu Profinet, nu au existat in obiectul actului aditional nr. 2 niciun fel de servicii, dar preţul serviciilor fictive subcontractate către firma Colina a fost inclus în preţul actului adiţional. Firma Colina fiind un nou vehicul de tip off-shore similar cu Profinet şi folosit de către Claudiu Florică cu aprobarea managementului FSC Austria exclusiv pentru contractarea de servicii fictive care să justifice scoaterea banilor din FSC pentru plata mitei către decidenţii de la acea dată, adică Călin Popescu Tăriceanu - prim-ministru, Sebastian Vlădescu - ministru al Finanţelor şi personaje din anturajul acestora".

                             ---------------------------------------

 "Persoane implicate in derularea acestui act aditional sunt Călin Popescu Tăriceanu, Dorin Marian consilier, Radu Stroe, Ioan Bolojan, Attila Zoltan Cseke, Nicolae Teodorescu, Karoly Borbely, Victor Florea, Mirela Tudose, Rosita Teodorescu, Sebastian Vladescu, Eugen Ovidiu Teodorovici, Silviu Hotăran, Florin Pletea etc"

                         --------------------------------

,,Stimate dle Prim Ministru Calin Popescu Tariceanu,

Prin prezenta va informam ca Secretariatul General al Guvernului a inalcat conditiile Acordului de Licenta Microsoft pe o perioada deja mai mare de 230 de zile. Ceea ce este in mod deosebit ingrijorator, avand in vedere faptul ca Romania va deveni stat membru EU din 2007 si astfel folosirea software-ului ilegal de catre Guvernul Romaniei va deveni si mai vizibila.

Am trimis scrisori la Secretariatul General al Guvernului pe 20 iunie si 15 noiembrie 2006, reamintind ca comenzile de upgrade conform Programului de Abonament nr. 3742191 nu au fost inca plasate. Mai mult decat atat, am observat nu ati beneficiat de ocazia de a rezolva aceasta problema in timpul vizitei lui Vahe Terossian, Vicepresedintele Microsoft pentru Europa Centrala si de Est.

In continuare, va informam ca o situatie similara a avut loc cu Acordul Microsoft pentru Scoli nr 9911274, unde nu a fost emisa nici o comanda de upgrade la data scadenta de 5 noiembrie 2006.

In consecinta, va rugam respectuos sa rezolvati cele doua situatii. Cu permisiunea dvs, Dl Ovidiu Artopolescu, Director General Microsoft Romania, va va contacta in urmatoarele zile pentru a discuta concret ce pasi trebuie urmati.

Multumim pentru ajutorul acordat, ...''


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…