EXCLUSIV/Dan Mihalache a LUCRAT-O pe Tatiana Niculescu/O vrea pe Adriana Săftoiu

EXCLUSIV/Dan Mihalache a LUCRAT-O pe Tatiana Niculescu/O vrea pe Adriana Săftoiu

Material EXCLUSIV Comisarul.ro. Demisia bruscă a purtătorului de cuvânt al președintelui a născut multe nedumeriri. Tatiana Niculescu s-a confesat însă încă din vacanța de Paște la niște prietene de suflet că este dezamăgită de rolul pe care îl joacă la Cotroceni. Și că este legată la mâini și gură. Că singurul care are intrare la președinte este Dan Mihalache. Și că ea a vrut să îi vorbească lui Iohannis dar nu reușește să ajungă la el. Mai ales că, încă din start îl bănuise pe Mihalache că a ajutat la amplificarea efectelor negative ale postării ei despre atmosfera deprimantă de la la Palatul Cotroceni.

De asemenea, fosta purtătoare de cuvânt s-a plâns și despre faptul că Mihalache are conexiuni în presă prin care sifonează informații pe care purtătorul de cuvânt trebuie doar să le confirme. Postură pe care ea a considerat-o nepotrivită. Iar cea mai importantă criză s-a petrecut cu prilejul prezentării de către președinte a bilanțului de 100 de zile de mandat. Când ei nu i-a fost atribuit niciun rol. A fost sărită cum se spune.

Cu toate acestea, ea nu îi poartă ranchiună președintelui. Nefiind o persoană obișnuită cu intrigile din politică a considerat că e mai bine să renunțe. A crezut că intrarea într-un joc al nervilor cu oameni care sunt pregătiți pentru asta de-o viață i-ar produce doar neplăceri.

Acum Mihalache trage sfori pentru a o aduce pe Adriana Săftoiu. Cea care a fost și purtător de cuvânt al fostului președinte Traian Băsescu. Însă președintele Klaus Iohannis s-a mulțumit doar să ia act de idee. Semn că mai caută și în altă parte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

3 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…

4 ULTIMA ORĂ Doi bătrâni din București, de 90 și 89 de ani, soț și soție, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuiau

5 Cum au descoperit serviciile secrete „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei