EXCLUSIV/DNA o va ÎNGROPA pe Udrea cu Blejnar/Tot fostul PDL TREMURĂ

EXCLUSIV/DNA o va ÎNGROPA pe Udrea cu Blejnar/Tot fostul PDL TREMURĂ

Elena Udrea va pleca pe un drum fără întoarcere. Odată arestată, urmează, conform surselor noastre, să apară şi alte dosare. Pentru cine îşi mai aduce aminte, Comisarul.ro a scris că primele victime ale DNA din 2015 vor fi Elena Udrea şi Ioan Oltean. Însă informaţiile noastre indicau o legătură dintre cei doi şi adevăratul depozitar al celor mai mari secrete ale fostului regim PDL, Sorin Blejnar. Cel care părea, la un moment dat, salvat de servicii. Zvonul că Blejnar va fi scos de la naftalină a produs şi produce frisoane în tot PDL-ul. Nu numai la vărf. Iar personaje care acum fac ochii mari pe la televizor, mirându-se prefăcute de cât de coruptă este Elena Udrea, vor face feţe-feţe în curând.

Şi, poate, în mod excepţional, precum Iisus A Înviat din morţi, va apărea şi Codruţ Marta. Sau va învia şi el, că tot zicea Sebastian Ghiţă că e mort. De unde ştia? I-o fi spus Coldea?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante