EXCLUSIV/Dragnea i-a dat REJECT lui Oprea. Două VARIANTE. Guvern MINORITAR PSD/Guvern New USL/PSD-PNL. Anticipatele, EXCLUSE!

EXCLUSIV/Dragnea i-a dat REJECT lui Oprea. Două VARIANTE. Guvern MINORITAR PSD/Guvern New USL/PSD-PNL. Anticipatele, EXCLUSE!

Dragnea l-a rejectat pe Gabriel Oprea din orice combinație pentru un nou Guvern spun surse bine informate din anturajul celor doi. Dragnea, care de luni de zile poartă negocieri secrete cu Atanasiu și Petrache de la PNL, va merge la consultările de la Cotroceni cu două variante de Guvern.

Prima variantă presupune un guvern minoritar PSD. Variantă care presupune, pe termen scurt și mediu, o preluare masivă a parlamentarilor UNPR. Cea de-a doua variantă, discutată în secret de Dragnea cu Atanasiu și Petrache, în timpul celor 3 întâlniri din ultimele luni, este un New USL, care să asigure un Guvern INTERIMAR pentru un an de zile.

PRECIZARE. La acest moment, PSD EXCLUDE varianta alegerilor ANTICIPATE.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro