EXCLUSIV/Dragnea: MUTAREA a venit în plic. E o chestiune de zile.

EXCLUSIV/Dragnea: MUTAREA a venit în plic. E o chestiune de zile.

Dragnea a dat semnalul schimbării. ''Mutarea a venit în plic. Oprea va rămâne premier. E o chestiune de zile. Ne încurcă puțin programul lui Iohannis'', le-a spus el miniștrilor cu care s-a întâlnit joi seară, în taină. Cele spuse de Dragnea erau deja confirmate de Dan Mihalache, pe surse. Încă de pe la prânz. Conform celor convenite, luni, președintele Klaus Iohannis, care s-a întâlnit și cu Ponta, dar și cu Dragnea și Oprea, va susține o conferință de presă. Prilej cu care își va reînnoi mesajele conciliere și  dialog pe teme mari. Dar și sprijinul său pentru adoptarea unui cod al incompatibilităților.

La scurt timp după întâlnirea lui Dragnea cu miniștrii, Ponta, invitat la televiziunea lui Ghiță, a spus că dacă lumea este de acord să rămână Oprea premier, el pleacă în secunda doi. "Dacă-l sunați și vă spune că vrea să fie Prim-ministru, imediat îl las Prim-ministru", a declarat Ponta la România TV.  Apoi a întărit: ''N-ar fi o tragedie să fie căutat în Coaliție alt premier ci chiar o ușurare''.

Preluarea funcției de prim-ministru de către Prostia-Sa Gabriel Oprea se vehiculează de peste 10 zile. Însă lucrurile au început să devină credibile după ce informația a fost confirmată de omul Cotroceniului, Dan Mihalache. În ultimele două zile, în echipa lui Gabriel Oprea au fost înregimentați doi economiști de marcă, foști miniștri. Este vorba despre profesorul Mircea Coșea și Valentin Ionescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!