EXCLUSIV/HOȚIE pe FAȚĂ la Patriarhie! Milioanele de EURO date de Ponta, decontate pe ICRE și cărți tipărite la PREȚURI ASTRONOMICE!

EXCLUSIV/HOȚIE pe FAȚĂ la Patriarhie! Milioanele de EURO date de Ponta, decontate pe ICRE și cărți tipărite la PREȚURI ASTRONOMICE!

Procurorii DNA ar trebui să intervină de urgență pentru a-i lega pe nenorociții de la Patriarhie care și-au bătut joc de banii publici făcuți cadou de Penalul Ponta cu prilejul comemorării a 300 de ani de la sfântul martiriu al domnitorului Constantin Brâncoveanu în cadrul "Anului Brâncoveanu"! Un raport al Curții de Conturi citat de Mediafax relevă că documentele justificative ale cheltuielilor făcute de Patriarhia Română cu manifestările din cadrul "Anului Brâncoveanu" au evidenţiat "nereguli, date insuficiente sau irelevante, nefiinde în măsură să certifice exactitatea şi realitatea sumelor facturate”.

"Documentele aferente justificării cheltuielilor generate de aceste evenimente au evidenţiat nereguli, date insuficiente şi/sau irelevante, precum şi neconcordanţe între acestea, informaţii care nu sunt în măsură să certifice exactitatea şi realitatea sumelor facturate de furnizorii de bunuri şi servicii şi achitate de Patriarhia Română", se arată în Raportul Curţii de Conturi dat publicităţii vineri.

Realitatea din spatele frazelor folosite de Curtea de Conturi este de-a dreptul șocantă

În realitate, din cele aproape 4 milioane de euro date de Guvernul Ponta Patriarhiei doar foarte puțini, sume simbolice, au fost folosiți într-adevăr în scopul omagierii domnitorului devenit sfânt. Restul banilor au fost folosiți în alte scopuri. Cele mai multe sume sunt justificate cu facturi de la mese cu bucate alese și cu prețuri astronomice. În total, peste un milion de euro! Conform surselor noastre, atât salariații de la Secretariatul de Stat pentru Culte (SCC), cât și inspectorii Curții de Conturi au rămas șocați de dimensiunile fraudei. Iar acest lucru nu trebuie îngropat sau ignorat. De pildă, la tipografia Patriarhiei s-au decontat peste 20 de miliarde de lei vechi pe tipărituri care, în realitate, n-au costat mai mult de 2 miliarde! Ca să vă faceți o idee despre ce vorbim, o cărticică de 50 de pagini, al cărei cost de editare și tipărire nu se ridica la mai mult de 5 lei noi pe bucată s-a decontat în acte cu 280 lei noi pe bucată!

Oameni buni, avem de-a face cu hoție pe față! Din partea preacucernicilor popi!




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro