EXCLUSIV/Marți, Ponta își va anunța PLECAREA

EXCLUSIV/Marți, Ponta își va anunța PLECAREA

Ponta și-a scris deja textul de renunțare spun surse din anturajul lui Gabriel Oprea. Penalul va face marți o declarație de presă, un fel de conglomerat de bălmăjeli cu care ne-a obișnuit, după cum reiese din afirmațiile surselor noastre. Nu va fi folosit cuvântul DEMISIE. Ponta va spune că nu mai poate face față presiunii care s-a creat asupra PSD, va da vina, ca și Ceaușescu, pe agenturili străine, se va ascunde, cum a făcut-o mereu, în spatele copiilor, și își va lua drept semn al victoriei asupra tuturor curajul de a fi promovat un Cod Fiscal care ar fi dus România pe cele mai înalte culmi. Conform surselor noastre, Gabriel Oprea le-ar fi spus apropiaților că a început să-i dea dreptate lui Dragnea, că Victor e puțin rătăcit.

Același Oprea a spus că DEMISIA lui Ponta va surveni undeva în jurul datei de 20-21 august, după ce toate partidele, în urma așa-ziselor consultări, vor anunța că noul Cod Fiscal nu poate intra în vigoare în forma în care a fost propus de Guvernul Ponta și votat de Parlament. ,,Ne-am cam pus toți de acord, ar fi spus Oprea, să-i dăm un motiv, să nu-l umilim, e corect așa. Ce va fi după, vom vedea.''

Pe de altă parte, așa cum am anunțat deja, tot marți, pe 11 august, Ponta este citat la DNA. Iar în zilele următoare ar putea fi trimis în judecată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”