EXCLUSIV/Marți, Ponta își va anunța PLECAREA

Ponta și-a scris deja textul de renunțare spun surse din anturajul lui Gabriel Oprea. Penalul va face marți o declarație de presă, un fel de conglomerat de bălmăjeli cu care ne-a obișnuit, după cum reiese din afirmațiile surselor noastre. Nu va fi folosit cuvântul DEMISIE. Ponta va spune că nu mai poate face față presiunii care s-a creat asupra PSD, va da vina, ca și Ceaușescu, pe agenturili străine, se va ascunde, cum a făcut-o mereu, în spatele copiilor, și își va lua drept semn al victoriei asupra tuturor curajul de a fi promovat un Cod Fiscal care ar fi dus România pe cele mai înalte culmi. Conform surselor noastre, Gabriel Oprea le-ar fi spus apropiaților că a început să-i dea dreptate lui Dragnea, că Victor e puțin rătăcit.

Același Oprea a spus că DEMISIA lui Ponta va surveni undeva în jurul datei de 20-21 august, după ce toate partidele, în urma așa-ziselor consultări, vor anunța că noul Cod Fiscal nu poate intra în vigoare în forma în care a fost propus de Guvernul Ponta și votat de Parlament. ,,Ne-am cam pus toți de acord, ar fi spus Oprea, să-i dăm un motiv, să nu-l umilim, e corect așa. Ce va fi după, vom vedea.''

Pe de altă parte, așa cum am anunțat deja, tot marți, pe 11 august, Ponta este citat la DNA. Iar în zilele următoare ar putea fi trimis în judecată.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

4 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

5 Ce au convenit Orban și Iohannis la ședința de azi. Favoriții momentului la ministerele Justiției, Internelor,…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă