EXCLUSIV/Marți, Ponta își va anunța PLECAREA

Ponta și-a scris deja textul de renunțare spun surse din anturajul lui Gabriel Oprea. Penalul va face marți o declarație de presă, un fel de conglomerat de bălmăjeli cu care ne-a obișnuit, după cum reiese din afirmațiile surselor noastre. Nu va fi folosit cuvântul DEMISIE. Ponta va spune că nu mai poate face față presiunii care s-a creat asupra PSD, va da vina, ca și Ceaușescu, pe agenturili străine, se va ascunde, cum a făcut-o mereu, în spatele copiilor, și își va lua drept semn al victoriei asupra tuturor curajul de a fi promovat un Cod Fiscal care ar fi dus România pe cele mai înalte culmi. Conform surselor noastre, Gabriel Oprea le-ar fi spus apropiaților că a început să-i dea dreptate lui Dragnea, că Victor e puțin rătăcit.

Același Oprea a spus că DEMISIA lui Ponta va surveni undeva în jurul datei de 20-21 august, după ce toate partidele, în urma așa-ziselor consultări, vor anunța că noul Cod Fiscal nu poate intra în vigoare în forma în care a fost propus de Guvernul Ponta și votat de Parlament. ,,Ne-am cam pus toți de acord, ar fi spus Oprea, să-i dăm un motiv, să nu-l umilim, e corect așa. Ce va fi după, vom vedea.''

Pe de altă parte, așa cum am anunțat deja, tot marți, pe 11 august, Ponta este citat la DNA. Iar în zilele următoare ar putea fi trimis în judecată.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul