EXCLUSIV/Mărturia unui deputat care a participat la Marţea Neagră: ,,În ziua aia am crezut că ne iau cu cătuşe din plen

EXCLUSIV/Mărturia unui deputat care a participat la Marţea Neagră: ,,În ziua aia am crezut că ne iau cu cătuşe din plen

Unul dintre deputaţii care este membru al Comisiei Juridice, şi care a participat nemijlocit la votarea în comisie, şi mai apoi în plen, a legilor privind amnistia şi modificările la Codul Penal, face dezvăluiri senzaţionale despre ce s-a întâmplat: ,,În ziua aia am crezut că ne iau cu cătuşe din plen", spune deputatul. ,, Mai ales după ce a ieşit Băsescu cu comunicatul, le-am zis unora din comisie care erau în plen, să vedeţi că ne saltă direct de aici, din sală...Bogdan Ciucă dăduse în bâlbâială şi-l înjura încontinuu pe Florin Iordache-foto, făcuse spume la gură, nu se pot reproduce înjurăturile. Că ăla ne băgase în rahat. Şi cu dobitocul de Zgonea, cea mai proastă persoană pe care am văzut-o în viaţa mea. Om mai cretin şi mai îngâmfat ca ăsta n-aţi pomenit! Tot ce s-a făcut în noaptea aia şi a doua zi, dacă ne înregistra cineva, era puşcărie curată. Nimeni nu a ştiut nimic, în afară de noi, care puteam să o păţim ca fraierii. Că noi semnasem, pe Iordache îl durea undeva, că el nu era membru în comisie. El a venit atunci, seara, cu textele care se modificau scrise deja. ,,Oameni buni, eu nu sunt de capul meu, eu vă vorbesc în numele lui Victor, am vorbit cu el şi acum la telefon şi a zis să facem aşa, că aşa e bine'' Noi, când a venit Iordache, eram cel mult 9 inşi, nici nu aveam cvorum, dar asta nu e o problemă, că se rezolvă, mai ales că mulţi semnaseră dinainte. Singurul care a mai încercat să dea nişte telefoane a fost unul mai speriat, nici nu îmi mai aduc aminte.

Povestea e ceva mai lungă, însă ne oprim aici, până în 15 septembrie, când o să dăm drumul unor lucruri fără precedent. Trebuie să ştiţi însă că acest Iordache este omul de casă al lui Adrian Năstase. Că un fost senator al României umbla cu un document asupra lui. În acel document, care provenea de la SRI, se făcea vorbire despre o reţea de minori care aveau relaţii cu majori. În document era pomenit şi un anume demnitar din Olt. 

Citeşte şi:

MATERIAL EXCLUSIV/Ce serviciu secret a ascuns/distrus înregistrările din 2011 despre care a vorbit procurorul Iacobescu?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…