EXCLUSIV/Oprea i-a GARANTAT lui Iohannis că Ponta a CEDAT/Cei doi s-au întâlnit luni de DOUĂ ORI/Dragnea, avertizat.

Lucrurile se precipită în spatele ușilor închise! Surse de la Cotroceni, a se citi D.Mihalache, au lăsat să se înțeleagă că Gabriel Oprea i-a garantat președintelui Iohannis că Victor Ponta nu se va mai întoarce la Palatul Victoria. Dealtfel, în cursul zilei de luni cei doi s-au întâlnit de două ori. Prima oară oficial, a doua oară la ceas de seară, când au stat la taină.

Iar urmările acestei întâlniri, pe care aceleași surse au descris-o ca fiind ,,bărbătească'', s-au văzut în Parlament la votul pe Strategia Națională de Apărare, când stratagema pusă la cale de ,,Binomul'' Ponta-Tăriceanu, de amânare și tergiversare a votului, a fost deturnată prin venirea de urgență în Parlament a noului șef de cireadă care a luat hățurile în mână. 

Ce s-a întâmplat? Ponta, prin scula sa fleoșcăită Tăriceanu, a dat semnalul ca Iohannis să fie umilit. Dăduseră semnalul și prin tata-socru Sârbu, care-și mișcase cu cheița propriile figurine din Senat. Mai mult, se dăduse chiar semnalul de părăsire, pe la 12.00, a câmpului de luptă. Numai că i-a trădat prietenul lui Coldea și ,,nepotul'' cretinoid al lui Mihai Viteazul, Zgonea. Care l-a sunat pe Oprea și i-a pârât pe puciști. Așa se face că au început să sune telefoanele, să fie întorși din drum prostovanii. Votul din comisii, de care voia Binomul să se prevaleze a devenit brusc consultativ. 

Toată lumea a văzut la televizor cum șeful Guvernului își susține, în plen, punctul de vedere. De câte ori ați mai văzut așa ceva? Vă spunem noi, niciodată. Oprea a vrut să dea, ca și dimineață, când l-a chemat pe Dragnea și i-a spus să nu se mai bage unde nu-i fierbe oala, un semnal că s-a schimbat butonul. Dar și cine apasă pe el. 

Însă cel mai important mesaj dat de Oprea n-a fost nici ăsta nici întâlnirea de la prima oră, prima în calitate oficială de prim-ministru interimar, cu șeful SRI.

Pesediștii aflați în sala unde s-a dat votul pe Strategie au înmărmurit când l-au văzut pe Oprea că se așează pe fotoliul unde stătea Ponta!

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing