EXCLUSIV/Ponta+Dubai=LOVE

EXCLUSIV/Ponta+Dubai=LOVE

Se dă următoarea situație concretă. În 2006, pe adresa Camerei Deputaților vine o adresă/invitație, pe numele președintelui Camerei de la acea dată, Bogdan Olteanu. Invitația viza participarea la Forumul parlamentar prilejuit de cea de-a 6-a Conferință internațională a democrațiilor noi sau restaurate ce urma să aibă loc la Doha, capitala Qatarului în perioada 29 octombrie-1 noiembrie. Se adaugă la această situație un referat în care se aprobă solicitarea ca la bla-bla să participe domnul vicepreședinte al Camerei Deputaților, dl. deputat PSD Victor Ponta. Se adaugă lângă dl. deputat-vicepreședinte una bucată consilieră, dna Maria Comănescu.

Date tehnice de vacanță deputat-consilieră

1. Dl vicepreședinte Ponta va pleca pe ruta București-Dubai-Doha din data de 24 octombrie, orele 20.30 cu RO 65 și se va întoarce în data de 03 noiembrie, orele 07.15 cu RO 66.

2. Ruta Dubai-Doha se va efectua cu autoturism închiriat.

3. Dna Maria Comănescu va pleca pe ruta București-Dubai-Doha în data de 28 octombrie, orele 20.30, cu zbor RO 65, și se va întoarce în data de 02 noiembrie, orele 07.15, cu RO 66.

4. Se acordă diurnă categoria a II- a pentru 5 1/2 zile dlui V. Ponta și dnei M. Comănescu precum și avans 50% cu decontare ulterioară.

Observație 1. Dl vicepreședinte V.Ponta a plecat cu multe zile înainte de data începerii bla-bla și a mai rămas o zi după, ambele staționări, în Dubai.

Observație 2. Dna Maria Comănescu este acum director la Cancelaria Primului-ministru. Care acum se numește Victor Ponta. Dovada cu dna Comănescu AICI.

Povestea de dragoste dintre curvuța roșie Victor Ponta și Dubai este veche, după cum se vede, și pare să înceapă să devină marea lui problemă. După ce au fost dați în gât ca niște amatori, fiind pozați într-un club imediat după ce proștii pierduseră alegerile, Ponta și Ghiță au și fost despărțiți de Servicii. În sensul că șefii lui din SRI l-au pus la adăpost pe Ghiță de o nouă cădere în păcat. SISTEMUL însă, șeful de dincolo de lege al lui Ponta, îl folosește în continuare pe post de GEAMANTAN. Așa a rezultat așa zisa vizită parlamentară din Țările Deșertului. Cu absolut obligatoria oprire de golire la Dubai și cu tata-socru pe post de toartă.

Prin servicii, toată lumea râde de prostia lui Ponta. Care se crede șmecher. Se pare că șmecheria sa, ca și a altor precursori, va sfârși tot la DNA.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

4 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

5 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…