EXCLUSIV/Ponta a încercat să-şi cumpere o întâlnire cu Hillary Clinton dar a fost refuzat

EXCLUSIV/Ponta a încercat să-şi cumpere o întâlnire cu Hillary Clinton dar a fost refuzat

Un nou eşec pentru Victor Ponta în tentativa sa de a-şi umple cu ceva consistent deplasarea pe care o va efectua săptămâna viitoare în SUA. Se pare că pentru el, chiar şi vechile relaţii, cultivate cu atâta trudă şi cu atâtea ,,atenţii'' de-a lungul vremii de PSD, nu funcţionează. Într-un acces de furie, fenomen care îl frecventează din ce în ce mai des, a refuzat, pe acest fond, să-l întâlnească pe adjunctul Victoriei Nuland, Hoyt Yee  aflat la București la invitația unui institut condus de Mircea Geoană. Potrivit unor surse, a fost nevoie de ceva eforturi pentru a-l convinge să nu fugă pentru a doua oară de un înalt oficial de la Washington, așa că până la urmă Victor Ponta s-a văzut în public cu Hoyt Yee.

Emisarii trimişi să obţină o întâlnire cu posibila candidată a Partidului Democrat la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, au venit cu mâna goală. Doamna Clinton nu a avut loc în agendă pentru tânărul Ponda, aşa cum l-au numit cei de la Washington Post.

Acum, pe ultima sută de metri, pentru lingăii care îl vor însoţi şi care vor reflecta vizita la televiziunile şi publicaţiile de casă, se încearcă obţinerea autorizaţiei pentru un nou selfie cu Barack Obama. Care va fi şi el prezent la Adunarea Generală a ONU.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...