EXCLUSIV/Ponta și Ghiță, ÎNGROPAȚI de DNA. Dosar de GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT

EXCLUSIV/Ponta și Ghiță, ÎNGROPAȚI de DNA. Dosar de GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT

Ponta n-a demisionat din senin de la conducerea PSD. Este doar primul pas. Pentru a câștiga un pic de timp în contul celor pe care îi sprijină pentru preluarea partidului. El are deja citația de la DNA în buzunar. Iar acuzațiile procurorilor sunt de o gravitate extremă. Noi am mai spus câte ceva aici la Comisarul.ro. Din ce se mai scurge de pe la avocați, martori, etcetera.

Ponta și Ghiță sunt implicați într-un dosar exploziv. Burdușit de înregistrări în care personaj principal este prietenul de la Ploiești, Sebi. Acuzațiile procurorilor se îndreaptă către constituirea unui grup infracțional organizat. Nu întâmplător la știrea cu demisia lui Ponta de la PSD am dat o poză cu el și cu Vâlcov. Se pare că acesta nu este străin de acuzațiile din dosar. Și că a furnizat amănunte incendiare. Și nu numai despre cei doi. A pus pe hârtie un întreg pomelnic de nume și încrengături.   

Sursele noastre spun că n-ar fi esclus ca la această oră Ponta să se fi suspendat și de la Guvern. Iar Oprea să fie din nou interimar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...