EXCLUSIV/S-a TERMINAT/Iohannis este ÎN FAŢĂ cu 2 PROCENTE/Marius Pieleanu/AVANGARDE/ a plecat TURBAT la SEDIUL PSD

EXCLUSIV/S-a TERMINAT/Iohannis este ÎN FAŢĂ cu 2 PROCENTE/Marius Pieleanu/AVANGARDE/ a plecat TURBAT la SEDIUL PSD

Stelian Tănase a lansat BOMBA! Ponta a trecut în spatele lui Iohannis! Marius Pieleanu a turbat de furie şi a fugit la sediul PSD. Pieleanu este proprietarul AVANGARDE, societatea de sondare cu care TVR a încheiat un contract pentru furnizarea exit-poll-ului pentru ora 21.00. Să nu uitaţi că suntem primii din România care au făcut acest anunţ.

Mihai Gadea cheama in direct la Antena 1 si Antena 3 sa iasa la vot pentru a pune capat "regimului Basescu"

Realizatorul Antenei 3, Mihai Gadea, a chemat in direct in jurul orei 19.00 cetatenii romani sa iasa la vot, la scurt timp dupa ce la acest post Bogdan Chireac anunta un sondaj de opinie potrivit caruia Victor Ponta si Klaus Iohannis ar fi la egalitate. Intr-o transmisiune in direct la Antena 1 si Antena 3, Gadea a chemat disperat cetatenii sa iasa in ultimele doua ore invocand "masiunatiuni" si acuzandu-l pe Traian Basescu ca a cerut guvernului sa prelungeasca votul in diaspora la scrut timp dupa ce "un membru BEC a intrat in partidul domnului Basescu".

Gadea a anuntat ca va difuza aceste imagini dupa ora noua. Andrea Berecleanu l-a numit pe Gadea "simbolul rezistentei". "Azi se hotareste daca regimul Basescu continua sau se opreste. Traian Basescu, a incalcat legea. In aceasta seara incearca sa forteze lucrurile. Cumva oamenii intra in panica. E vorba de o mobilizare uriasa a masinariei de partid care a tinut acest regim la putere. Batalia este uriasa. Vor fi niste zvarcoliri uriase ale acestui regim. Prin taierile brutale de salarii si pensii, s-a ajuns sa se taie laptele praf pentru copii. A fost un regim impotriva oamenilor. Basescu impreuna cu toti ceilalti sunt din nou impreuna, pe fata", a declarat Mihai Gadea in direct. Acesta a chemat in repetate randuri sa iasa la vot deoarece "este foarte posibil ca acest regim sa incerce sa impinga lucrurile pe buza prapastiei".


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia