EXCLUSIV/SFAT pentru PSD: N-o PUNEȚI, că o SALTĂ și pe EA

PSD se pregătește, sub bagheta celui căruia de-acum încolo noi o să-i spunem TREMURICI, și prietenii știu de ce, să se dinamiteze în direct în acest week-end. Ca niște șobolani plouați și abătuți, pesediștii se vor reuni să bifeze alegerea în fruntea parlamentului lor intern, Consiliul Național, pe singurul candidat înscris în cursă. O altă dovadă că acest așa-zis partid n-a fost niciodată altceva decât o adunătură de scursuri umane incapabile să gândească democratic.

Mai mult, după ce că este un singur candidat pentru o singură funcție, acest candidat se numește Rovana Plumb. Nesimțita care a fentat plata taxei de mediu, inventată chiar de ea, înscriindu-și bolidul de lux în Bulgaria. Însă acest amănunt este cel mai mic păcat din existența acestui model de CORUPȚIE MARCA PSD. Iar dosarele de la DNA în care apare numele Rovanei Plumb colcăie precum carcalacii pe podeaua de la TUBULATURĂ.

Sfatul nostru este, de parcă ne-a luat Dumnezeu mințile să facem bine PSD-ului, să n-o alegeți fraților. O saltă și pe ea! Sau, dacă tot nu ne ascultați, măcar întrebați-o despre cum îi mai merge hotelul. Și pensiunea. Și, dacă nici asta nu aveți curaj să faceți, măcar întrebați, discret, o colegă de încredere mai invidioasă, cât valorează, așa, la o apreciere sumară, hainele, pantofii și bijuteriile cu care va veni împachetată...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată un prădător PNL mufat la resursele statului. A și dat primul tun

2 Noua modă la Buzău / eleva cu pușcălău

3 Rareș Bogdan / „În România, dacă ești un om obișnuit și nu ai bani, cunoștințe, uși deschise la timp, mori cu z…

4 PNL, porcării identice cu PSD! Îți vine să vomiți când citești așa ceva!

5 Primul șoc pentru penali! Predoiu deschide ușa reintrării SRI în lupta anticorupție

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan