EXCLUSIV/ZVON în PSD: Ponta vine sâmbătă, dar în Ungaria! Inaugurează autostrada și se ÎNTOARCE în Turcia!

EXCLUSIV/ZVON în PSD: Ponta vine sâmbătă, dar în Ungaria! Inaugurează autostrada și se ÎNTOARCE în Turcia!

În PSD s-a vorbit marți, la modul cel mai serios, că Ponta se va duce sâmbătă la inaugurarea autostrăzii Nădlac-Arad. Dar se va duce în Ungaria, la punctul de trecere dintre Nădlac (România) şi Csanadpalota (Ungaria). După care se va întoarce în Turcia, la Belek! Ori pe pesediști i-a tâmpit codul portocaliu de căldură și disperarea, ori avem de-a face cu cel mai nerușinat om născut vreodată în această țară!

Pe 11 iulie vor fi inaugurat lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad, cuprins între Pecica şi Arad, dar şi segmentul de autostradă din Ungaria, cuprins între frontieră şi Mako, potrivit Mediafax. De asemenea, va fi deschis noul punct de trecere a frontierei de stat, care va lega cele două ţări prin interconectarea autostrăzilor A1 şi M43, între localităţile Nădlac (România) şi Csanadpalota (Ungaria). Lotul II din Autostrada Nădlac-Arad are o lungime de 16 kilometri, însă şase kilometri au fost deschişi circulaţiei în luna decembrie 2014, odată cu primul lot. Astfel, pentru 11 iulie au ramas de inaugurat inca 10 kilometri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…