Exemplu de IMBECIL care şi-a luat ŢEAPĂ/Asta arată ce promitea PSD în legătură cu amnistia şi graţierea

Exemplu de IMBECIL care şi-a luat ŢEAPĂ/Asta arată ce promitea PSD în legătură cu amnistia şi graţierea

Parlamentarul Bordeianu, plecat de la PNL la PSD între cele două tururi ale prezidenţialelor, este anchetat penal, suspect de abuz în serviciu cu consecinţe deosebite. Încă un dobitoc care şi-a luat ţeapă crezând că PSD-ul îl va apăra. Bineînţeles, prin votarea legii amnistiei şi graţierii. Şi nu numai.

Deputatul Dan Bordeianu, care a plecat de la PNL la PSD intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale pierdute de premierul social-democrat Victor Ponta, este urmarit penal, suspectat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in legatura cu contractarea si executarea unor lucrari, a confirmat, marti, pentru HotNews.ro , Parchetul General.

Calitatea de suspect in dosar o are si sotia deputatului, Nicoleta Bordeianu, conform raspunsului furnizat de Parchet.

"Va comunicam faptul ca, in dosarul la care faceti referire, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica au dispus inceperea urmaririi penale fata de persoanele mentionate de dumneavoastra (avand calitatea de suspecti), sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu contractarea si executarea unor lucrari", a mentionat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), la solicitarea HotNews.ro.

Surse judiciare au declarat pentru Hotnews ca deputatul Bordeianu are calitatea de suspect intr-un dosar penal instrumentat de Sectia de urmarire penala si criminalistica din Parchetul general. 'Incearca sa se puna sub o umbrela de protectie" - sustin sursele citate.

Dan Bordeianu este anchetat penal pentru contractele incheiate de Ecoloc SRL - firma sotiei sale, Nicoleta - cu primariile din judetul Vaslui. "Este vizat in primul rand contractul de aductiune apa potabila si amenajare poduri si podete din comuna Deleni. Este vorba de lucrari fictive, insa incasate" - au declarat sursele citate.

Potrivit declaratiei de interese a deputatului, in perioada 2007-2010, firma Ecoloc SRL a derulat un contract de executie lucrari cu Primaria Comunei Deleni, judetul Vaslui. Potrivit site-ului guvernamental de achizitii publice, contractul a fost in valoare de peste 500.000 de euro si a vizat aductiunea cu apa si amenajarea de poduri si podete in localitatile Deleni, Zizinca si Bulboaca.

Intre 2008 si 2010, firma sotiei deputatului a derulat contracte si cu primariile Dranceni si Stanilesti.

Parlamentarul Dan Bordeianu este aparat de casa de avocatura a fostului ministrul liberal al Justitiei, Tudor Chiuariu, condamnat definitiv pentru coruptie in dosarul Posta Romana la 3 ani si jumatate cu suspendare.

In 10 noiembrie, intre cele doua tururi de ale alegerilor prezidentiale, deputatul de Vaslui Dan Bordeianu a anuntat ca a plecat de la PNL la PSD, exprimandu-si sustinerea petru candidatul social-democrat Victor Ponta.

"Am hotarat sa-l sustin pentru functia de presedinte al Romaniei pe domnul Victor Ponta, un om tanar, un bun roman, un om capabil si cu dorinta de a-si dedica priceperea si experienta, pentru ca noi sa ne crestem copiii in tara nu in strainatate, pentru ca bunicii si parintii nostri sa traiasca decent si nu in ultimul rand pentru linistea si unitatea de care avem atata nevoie", a declarat Dan Bordeianu, citat de Agerpres.

In cele din urma, Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata candidatului PNL (ACL), Klaus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani