EXPLOZIV/A DEMISIONAT Ponta? Cum i s-a ADRESAT Iohannis lui Oprea joi seară

EXPLOZIV/A DEMISIONAT Ponta? Cum i s-a ADRESAT Iohannis lui Oprea joi seară

Zvonurile despre iminenta demisie a lui Victor Ponta au căpătat o și mai mare amploare după ce, spre stupoarea tuturor celor prezenți la sărbătoarea de joi seară de la ambasada SUA, președintele Klaus Iohannis i s-a adresat lui Gabriel Oprea cu formula ,,Stimate domnule prim-ministru.'' Toată lumea a început să șușotească și să pună întrebări în stânga și în dreapta după ce Iohannis a scos cuvântul interimar din formula de adresare.

Ilie Sârbu a confirmat unor apropiați, la mijlocul acestei săptămâni, că Victor Ponta a pus pe hârtie demisia și că a și transmis președintelui Iohannis,printr-un canal de comunicare privat, opțiunea sa. Însă Sârbu a precizat că lucrurile sunt în desfășurare. S-or fi lămurit între timp?

Mai mult, în Opoziție se vorbește intens despre negocierile care ar avea loc. Conform acestor surse, demisia lui Ponta va fi urmată de o nominalizare a lui Cătălin Predoiu. Făcută de președintele Iohannis. Care nu a răspuns variantei prezentate de Ponta, de a nominaliza tot un membru PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…