EXPLOZIV/Această DEMAGOAGĂ de doi lei făcea LOBBY pentru DEMOLĂRILE de la Palatul Știrbei

EXPLOZIV/Această DEMAGOAGĂ de doi lei făcea LOBBY pentru DEMOLĂRILE de la Palatul Știrbei

Marea deontoloagă de pe la televiziuni, și oțărâta Parlamentului, Andreea Paul-Vass, a făcut lobby pentru omul de afaceri Ovidiu Popescu. Miliardarul care a demolat și distrus ilegal vestigii istorice la Palatul Știrbei în baza unor documente ilegale. Pentru care, deocamdată, doar fostul primar al Sectorului1, Andrei Chiliman, a fost pus sub scuzare de procurorii DNA. 

Deontoloaga de doi lei Andreea Paul, căreia îi pute acum numele de Vass, se ducea de mânuță cu miliardarul Popescu la Ministerul Culturii pentru a-i susține cauza! Ea a fost dată în vileag de fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu într-o intervenție telefonică la B1TV. 

" Doamna Vass a venit cu Ovidiu Popescu la mine la minister. Popescu a venit de multe ori. Consilierii au explicat care e legislația în vigoare, iar Popescu a spus că dacă respect legislația nu îi iese suficient profit", a spus Theodor Paleologu la B1.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…