EXPLOZIV/Această DEMAGOAGĂ de doi lei făcea LOBBY pentru DEMOLĂRILE de la Palatul Știrbei

EXPLOZIV/Această DEMAGOAGĂ de doi lei făcea LOBBY pentru DEMOLĂRILE de la Palatul Știrbei

Marea deontoloagă de pe la televiziuni, și oțărâta Parlamentului, Andreea Paul-Vass, a făcut lobby pentru omul de afaceri Ovidiu Popescu. Miliardarul care a demolat și distrus ilegal vestigii istorice la Palatul Știrbei în baza unor documente ilegale. Pentru care, deocamdată, doar fostul primar al Sectorului1, Andrei Chiliman, a fost pus sub scuzare de procurorii DNA. 

Deontoloaga de doi lei Andreea Paul, căreia îi pute acum numele de Vass, se ducea de mânuță cu miliardarul Popescu la Ministerul Culturii pentru a-i susține cauza! Ea a fost dată în vileag de fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu într-o intervenție telefonică la B1TV. 

" Doamna Vass a venit cu Ovidiu Popescu la mine la minister. Popescu a venit de multe ori. Consilierii au explicat care e legislația în vigoare, iar Popescu a spus că dacă respect legislația nu îi iese suficient profit", a spus Theodor Paleologu la B1.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…