EXPLOZIV/''Acoperita'' Sorina Matei îl face MUCI pe MITOMAN!

EXPLOZIV/''Acoperita'' Sorina Matei îl face MUCI pe MITOMAN!

”Ponta a postat părerile expertului lui Șova, nu concluziile raportului de expertiză!

Victor Ponta NU a postat concluziile raportului de expertiză, ci a postat, așa cum se vede, pagina 10. Adică A POSTAT OPINIILE EXPERTULUI PARTE AL LUI DAN ȘOVA, care nici aceste concluzii nu sunt complete.

Așadar, ce se vede ESTE DOAR O MICĂ PARTE DIN CE A SCRIS EXPERTUL LUI ȘOVA.

Dacă VVP vrea să prezinte adevărul și adevăratele concluzii ale raportului de expertiză, să posteze concluziile raportului de expertiză începând cu fila 28. Inclusiv!”, e mesajul Sorinei Matei, cunoscută și sub supra-numele de Acoperita. 

Ce a scris Ponta pe Facebook

"Regret faptul că bătălia politică și de media se duce cu arme necinstite - din expertiza făcută în dosarul meu se arată că SCA "Șova și Asociații" și-a dedus cheltuieli în baza contractului cu mine de 51.321 RON. Și se arată de asemenea că au fost plătite taxe și impozite de către "Cabinet Avocat Ponta Victor" în suma de 53.000 lei!

Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorând voit plata celor 53.000 lei! Adunând cele două sume nu rezultă prejudiciu față de statul roman, care a încasat în plus 2.000 RON!

Atașez copia după această constatare și cred că nu mai este nimic de comentat! Și sechestrul a fost pus în data de 13 iulie, nu azi (cum în mod eronat a apărut în presă)!" 

DNA o CONFIRMĂ pe Acoperită

Fragmentul de document este opinia expertului lui Dan Șova, Florin Dobre, nu rezultatul expertizei care constată prejudiciul de peste 51.000 lei. Specialiștii spun că e minciună prin omisiune. De altfel, DNA a confirmat acest lucru la solicitarea României Libere. Redăm răspunsul DNA:

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor Viorel este în realitate un extras din conţinutul opiniei separate a unuia dintre experţii inculpaţilor, respectiv expertul  desemnat de inculpatul Șova Dan-Coman şi nu reprezintă nicidecum rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză.

Raportul respectiv a fost întocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, în conformitate cu art. 172 şi următoarele CPP.

Expertul judiciar independent desemnat în cauză a stabilit că valoarea prejudiciului produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută în sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei, aşa cum se arată în comunicatul nr 1384/VIII/3 din data de 19 august 2015, postat la www.pna.ro.

Menţionăm că raportul integral de expertiză fiscală și contabilă conţine 29 de file şi 8 anexe", se arată în precizările venite de la Direcţia Naţională Anticorupţie.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...