EXPLOZIV/Așa arată SALA DE RĂZBOI a lui Putin de sub Kremlin

EXPLOZIV/Așa arată SALA DE RĂZBOI a lui Putin de sub Kremlin

Presa rusa a dat publicitatii imagini din „sala de razboi” a Federatie Ruse, locul unde se urmaresc evenimentele fierbinti si unde se iau deciziile militare cele mai importante.

Sala este imensa, are trei niveluri, si sute de locuri dotate cu monitoare. A fost finalizata in 2014. Apectul este coplesitor, sala fiind comparata de presa occidentala cu locul in care personajele diabolice din filmele cu James Bond pun la cale cucerirea lumii. 

Intr-o imagine apare si Vladimir Putin, inconjurat de comandantii marinei, fortelor terestre si fortelor aeriene, privind la un ecran imens pe care se deruleaza imagini in direct de pe teatrele de razboi din Siria. 

Sala este puternic fortificata, fiind dotata si cu un heliport. Este situata in apropiere de Piata Rosie din Moscova, iar o multime de tuneluri fac legatura cu alte puncte puncte strategice din reteaua de apararea a Rusiei, mentioneaza The Telegraph.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Așa o fi? Judecați voi!

4 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani

5 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD