EXPLOZIV/Băsescu a rămas cu JUGULARA lui Tiberiu Niţu între MĂSELE/,,Revoluţionarul'' TRĂGEA în blocuri locuite. O fi OMORÂT pe cineva, că pământ a primit?

EXPLOZIV/Băsescu a rămas cu JUGULARA lui Tiberiu Niţu între MĂSELE/,,Revoluţionarul'' TRĂGEA în blocuri locuite. O fi OMORÂT pe cineva, că pământ a primit?

Traian Băsescu a declarat, luni, că Procurorul general, Tiberiu Niţu, este suspect că ”a tras la Revoluţie”, când era militar în trupele de Securitate şi probabil că ”a împuşcat câţiva terorişti. Şi, pentru că tot i-a rămas jugulara pesedistului prinsă-n măsele, fostul şef al statului revine cu un nou mesaj pentru Procurorul General.

"La numirea în funcţia de Procuror General ştiam că domnul Niţu are certificat de revoluţionar şi că a primit 8000 mp de pămînt drept recompensă. Şi acesta a fost un motiv pentru care am fost încrezător că va finaliza dosarul revoluţiei. Mi-l imaginam sub gloanţele armatei.

În ultimele săptămîni de mandat am aflat că militar în termen fiind (nu-i fac o vină din asta), a tras de la clădirea televiziunii pe care o apăra în direcţia blocurilor din Dorobanţi. Nu ştiu dacă a împuşcat pe cineva. Nici el nu ştie probabil. Dar abia atunci am înţeles că moral, domnul Niţu nu poate finaliza dosarul revoluţiei.

Oare de ce nu mi-a spus de la numire că a fost printre cei care trăgeau către populaţia răzvrătită ?", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...