EXPLOZIV/Băsescu, ATAC fără PRECEDENT la șeful SRI: Stai în banca ta, ia-ți mâinile de pe Bușoi!

EXPLOZIV/Băsescu, ATAC fără PRECEDENT la șeful SRI: Stai în banca ta, ia-ți mâinile de pe Bușoi!

Fostul președinte Traian Băsescu face dezvăluiri și acuzații de o gravitate fără precedent despre actualul șef al SRI, Eduard Hellvig! Fostul președinte dezvăluie că Eduard Hellvig s-ar afla în spatele candidaturii lui Cristian Bușoi la primăria București din partea PNL. ”De asta s-a plimbat Iohannis cu ursul!”, a comentat Băsescu, cel care-i atrage atenția lui Hellvig că greșește făcând jocuri politice din poziția de șef al SRI.

”Bușoi e pariul lui Hellvig. Luați-o ca pe o afirmație pe care o fac. Hellvig greșește. El se gândește că din această poziție l-ar putea ajuta. Îi recomand să nu facă astfel de jocuri politice.

De asta s-a și plimbat Iohannis cu ursul prin București pentru că îl susține Hellvig. O spun extrem de serios să își vadă de treabă, ca șef de Serviciu.” a spus Traian Băsescu la România TV.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale