EXPLOZIV/Băsescu, PREVIZIUNE SUMBRĂ

EXPLOZIV/Băsescu, PREVIZIUNE SUMBRĂ

Fostul președinte Traian Băsescu a dat un verdict crunt despre ceea ce se va întâmpla cu cota de refugiați pe care o va primi România. Dacă la JAI de marți, România a fost anunțată că va primi 6351 de refugiați, Băsescu spune că numărul acestora va crește de la o lună la alta.

”Gabriel Oprea s-a dus dezarmat la JAI. El trebuia să facă o minută, la finalul ședinței, în care să spună că în Constituția României se interzice relocarea de populație străină. Ar fi putut avea și o decizie a Parlamentului, dar s-a dus dezarmat. Premierul Victor Ponta putea să se ducă și el. România nu s-a bătut cum trebuie în iunie, la Consiliul de atunci.

Lui Klaus Iohannis o să i se spună: Stai jos, că în iunie ai acceptat cotele! I se pune și stenograma în față. Liderii UE, între care Angela Merkel și Francois Hollande, pun presiuni nejustificate. A început islamizarea Europei.

România va primi refugiați fără număr., a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

2 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel