EXPLOZIV/Citiți ce se ÎNTÂMPLĂ în Rusia!

EXPLOZIV/Citiți ce se ÎNTÂMPLĂ în Rusia!

Un important oficial din cadrul sistemului penitenciar a fost retinut in Rusia dupa ce a fost acuzat ca a furat 50 de kilometri de drum, scrie bbc.com. Politia spune ca Alexander Protopopov, adjunctul sefului penitenciarelor din Rusia, a supravegheat dezmembrarea unui drum din regiunea de nord Komi.

Apoi a vandut cele 7.000 de placi de beton pentru profitul personal, acuza autoritatile.

Drumul a fost “dezmembrat si dus de acolo” intr-o perioada de peste un an, intre 2014 si 2015, a declarat Comitetul pentru Investigatii intr-un comunicat citat de AFP.

Placile de beton au fost folosite de o companie comerciala care le-a vandut pentru profit, a adaugat Comitetul.

Protopopov a fost sef al sistemului penitenciar din Republica Komi intre 2010 si 2015 si a castigat onoruri precum medalia pentru crearea de “unitate spirituala.

El a fost arestat miercuri si risca pana la zece ani in inchisoare pentru utilizare ilegala a proprietatii de stat in timpul ocuparii unei functii oficiale.

Un caz asemanator, dar cu un prejudiciu de aproape de 100 de ori mai mic s-a petrecut, tot in RUsia, in 2013. Politia a arestat un barbat din orasul Siktivkar din Rusia care furase 82 de dale de beton armat ce formau un drum.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...