EXPLOZIV/Cornel Vișoianu, GARDIANUL SISTEMULUI plantat CONSILIER lângă Ponta, a DEMISIONAT

EXPLOZIV/Cornel Vișoianu, GARDIANUL SISTEMULUI plantat CONSILIER lângă Ponta, a DEMISIONAT

Fostul rezident DIE în America de Sud, Cornel Vișoianu, și-a anunțat demisia din funcția de consilier personal al premierului penal al României, ascuns temporar la turcaleți. Vişoianu, fost nr. 2 în Marea Lojă Naţională a României, şi-a anunţat demisia pe Facebook miercuri seară.

,,Scriu acest mesaj pentru a consemna și public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru șansa oferită și pentru cei aproape 3 ani de colaborare.'', a scris Vişoianu.

Să mai spunem că Vișoianu, al cărui grad în DIE a rămas necunoscut, la momentul repatrierii în țară, undeva prin 1999, și-a schimbat numele, ca și Walter/Bușcă, din Corneliu Silviu Zugravu Zamfirescu în neaoșul Cornel Vișoianu? Și că a fost luat de Ponta din brațele trupeților de la Energy Holding?

Tot întâmplare o fi și faptul că în ultimii 3 ani, prin fundația soției, Vișoianu a dezvoltat, pe bani europeni, în județul Dâmbovița, fieful Rovanei Plumb și al actualului ministru al fondurilor europene, fost ofițer de informații, un mic imperiu turistic? Despre care puteți citi pe larg AICI. Multă lume din zonă spune că, de fapt, Vișoianu este doar un interpus.

Crede cineva că Vişoianu, partener de afaceri al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding, a dat în mintea copiilor și s-a apucat de turism montan?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…