EXPLOZIV/Cornel Vișoianu, GARDIANUL SISTEMULUI plantat CONSILIER lângă Ponta, a DEMISIONAT

EXPLOZIV/Cornel Vișoianu, GARDIANUL SISTEMULUI plantat CONSILIER lângă Ponta, a DEMISIONAT

Fostul rezident DIE în America de Sud, Cornel Vișoianu, și-a anunțat demisia din funcția de consilier personal al premierului penal al României, ascuns temporar la turcaleți. Vişoianu, fost nr. 2 în Marea Lojă Naţională a României, şi-a anunţat demisia pe Facebook miercuri seară.

,,Scriu acest mesaj pentru a consemna și public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru șansa oferită și pentru cei aproape 3 ani de colaborare.'', a scris Vişoianu.

Să mai spunem că Vișoianu, al cărui grad în DIE a rămas necunoscut, la momentul repatrierii în țară, undeva prin 1999, și-a schimbat numele, ca și Walter/Bușcă, din Corneliu Silviu Zugravu Zamfirescu în neaoșul Cornel Vișoianu? Și că a fost luat de Ponta din brațele trupeților de la Energy Holding?

Tot întâmplare o fi și faptul că în ultimii 3 ani, prin fundația soției, Vișoianu a dezvoltat, pe bani europeni, în județul Dâmbovița, fieful Rovanei Plumb și al actualului ministru al fondurilor europene, fost ofițer de informații, un mic imperiu turistic? Despre care puteți citi pe larg  AICI . Multă lume din zonă spune că, de fapt, Vișoianu este doar un interpus.

Crede cineva că Vişoianu, partener de afaceri al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding, a dat în mintea copiilor și s-a apucat de turism montan?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul

5 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România